KNIT & KNOT | Workshop HJÄRTA

Over een dikke week is het weer zover... 3 dagen haak- en breiplezier op de Knit & Knot, De Brabantse brei- en haakdagen in de Koepelhal in Tilburg. Op 13, 14 en 15 oktober. Haak jij ook aan op het leukste evenement van het jaar? Breien, haken, spinnen, vilten en nog veel méér! 

Je kan je heerlijk laten inspireren en prikkelen door al die heerlijke bollen wol, en prachtige projecten die je ermee kan maken. In contact komen met dames die dezelfde liefde delen voor wol en handwerken. Die thuis ook overal mandjes met wol en handwerkjes hebben staan. Hun zojuist aangeschafte bolletjes even laten liggen, om er naar te kijken. Te voelen, even aan te raken en te bewonderen. Voordat ze aan een nieuw project beginnen. Gewoon omdat het er zo mooi uitziet. 

Herken je dat?

En weet je wat zo leuk is? Je kan er gewoon bij zijn! Ik gun het jou om dit feest mee te beleven. Je onder te laten dompelen in iets wat je het allerliefste doet. Vol ideeën naar huis gaat en lekker aan de slag gaat met iets nieuws. Gewoon omdat het zo fijn is om te handwerken!

Oh... YES! Win kaartjes en haak aan op de Knit& Knot!


En hoe leuk zou het zijn als je ook nog samen met je moeder, vriendin of collega kan gaan? Samen de ervaring delen. En dat kan. Ik geef namelijk TWEE ENTREEKAARTEN weg. Je mag zelf kiezen op welke dag je het liefste gaat. Gaaf toch? 

En je hoeft er niets voor te doen! Of ... nou ja ... bijna niets. Ik vraag je alleen om je gegevens achter te laten op deze pagina (als je dat nog niet gedaan hebt) en hieronder een antwoord achter te laten op de volgende vraag:

Wat voor een project jij het allerliefste willen (leren) haken?

Aanmelden kan tot en met zaterdag 7 oktober 23.59 uur. Op zondag 8 oktober maak ik de gelukkige winnaar bekend!
- - - De winnaar is Heleen Griffioen. Gefeliciteerd! - - -



Je kan mij ook op de Knit&Knot vinden bij de stand van Durable. Ik geef op zaterdag 13 en zondag 15 oktober de hele dag HJÄRTA workshops. Ik hoor je denken... HJÄRTA??? Dat betekent 'hart' in het Zweeds. Jawel, we gaan Zweedse Harten maken. ik leer je het te maken aan de hand van een patroon, en hoe je ze kan verstevigen. Misschien ook leuk voor straks in de kerstboom? Of met Valentijnsdag? 

Workshop HJÄRTA - Zweeds hart haken

• De workshops vinden plaats in de stand van 'Durable' op zaterdag 14 en zondag 15 oktober.
• Inschrijven via mail of op de beurs.
• Kosten: 9,- euro p.p (incl. patroon en benodigde garen van Durable Double Four). 
• Duur: ca. 1 uur.
• Tijd: 10.30 - 11.00 uur - 11.30 - 12.30 uur, 13.00 - 14.00 uur, 14.00 - 15.00 uur en 15.00 - 16.00 uur

• Neem je zelf je haaknaald mee? Nummer 4,5.
• Is er basiskennis nodig? Ja, algemene haakervaring is nodig.

Het lijkt mij ontzettend gezellig om jou straks in Tilburg te ontmoeten! Of op één van de Scandinavisch haken workshops in het land. Kijk nog even op de agenda. Er zijn weer een aantal leuke locaties bijgekomen!!