6x Eindeloos dekens haken en je hoofd leeg maken.

Het zijn vreemde dagen... De lente begint en ieder jaar word ik weer blij als ik de blaadjes aan de bomen zie groeien, de bloembollen bloeien en de zon weer meer begint te schijnen. Deze lente zal het anders zijn. Gedwongen zelfisolatie. Minder naar buiten, meer tijd in huis doorbrengen. Wel blij worden van kleurige bolletjes in je kast en meer tijd om te haken.

Wat zijn nu heerlijke haakwerkjes waar je nu misschien meer tijd en rust voor hebt dan anders? Haakwerkjes waar je niet te veel over na hoeft te deken, want je hebt al genoeg aan je hoofd. Precies! Dekens haken. Ik selecteerde de vijf leukste gehaakte dekens voor je. Voor op de bank, als troost voor een zieke of straks voor de frisse zomeravonden.

De dekens kan je haken met allerlei materialen. Maak ze van katoen, acryl of wol. In één kleur of van garen wat je nog in de kast hebt liggen. Om je wat inspiratie te bieden, zet ik alle dekens die ik maakte voor je op een rij!

Alle dekens zijn eenvoudig aan te passen in jouw favoriete afmeting. En geschikt voor beginnende haaksters en echte pro's!

En als cadeautje... een GRATIS HAAKPATROON van de restjes garen deken. In Nederlands en Engels. Want restjes heb je altijd in de kast en kan je gewoon lekker doorhaken. Ook al mag je de deur bijna niet meer uit! Veel inspiratie en haakplezier!