IPad hoes PEACOCK

mei 30, 2013

Even een paar dagen met iets anders bezig geweest... Door alle voorbereidingen voor de markt waren wat andere dingen blijven liggen. Tijd om te solliciteren, fotostyling op lokatie voor een leverancier en wat nieuwe grafische werkzaamheden opgepakt. Kan helaas niet altijd bezig zijn met stofjes en bolletjes wol. 
Daarom nu even iets wat ik al eerder had gemaakt maar nog niet aan jullie had laten zien... een IPad hoes met pauwen erop. Deze verkocht ik ook als zelfmaakpakket op de markt... Net als die met de vogeltjes erop. Trouwens, niet alleen op de markt. Daarna ontving ik al van een aantal van jullie een mail of er niet een over was. En die zijn inmiddels op de post gegaan. 

Wordt het toch tijd voor een wereldwijd winkeltje.. haha!

Nee, eerst even die andere dingen afronden en weer wat nieuws gaan maken. Daarna zien we wel weer verder! Ben wel alweer begonnen aan een heerlijk gehaakte omslagdoek. Even lekker weer iets voor mijzelf! Hierover binnenkort meer.
ZELFMAAKPAKKET
Zou je ook zo'n pakket willen bestellen? Een winkeltje heb ik nog niet, maar je mag me wel een mail sturen. Het pakket bestaat uit een vilten boekje of hoes, vilt en borduurgaren in verschillende kleuren, patroon, werkbeschrijving en klittenband (Ipadhoes). De grijze notitieboekjes of de IPadhoezen kosten 15,20 euro (inclusief verzendkosten in Nederland, 19,70 euro voor België). 
De pakketjes met rode notieboekjes zijn helaas al allemaal verkocht!

You Might Also Like

11 reacties

 1. Deze hoes is ook super leuk! Heel mooi bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer zo n schoon !
  Ik ga mijn betaling zondag in orde brengen ! Ja, morgen werken, avond feestje en zaterdag moet ik van s morgensvroeg op school zijn voor scholfeest......ik kijk al uit naar het pakketje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Wat een prachtige hoes! Heel erg mooi, de pauwen zijn gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig meis! Wederom weer ware kuntwerken!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi zeg! Die met de pauwen vind ik het mooist!!mooie kleuren bijelkaar!
  Groetje, Soe
  Lifebysoe.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig en zo mooi dat je een duidelijk eigen "handschrift" hebt, een heel eigen, originele stijl.

  Groeten van Juffrouw Mier

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt ook wel hele vrolijke spullen, vind je het gek dat het zo goed verkoopt. Leuk hoor! en je kraam ook, zo vrolijk. Ik denk dat een winkeltje snel volgt. hh. fijn weekend. groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Had m al in het echt bij je mogen bewonderen op de hip en handgemaakt markt, vind m echt superleuk! Mooie kleuren ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superschattige pauwtjes. Die sla ik op voor later.

  BeantwoordenVerwijderen

CURRENTLY ON INSTAGRAM

DISCLAIMER

Copyright © 2012-2017 Stéphanie Haytink | All Original Content. All Rights Reserved. No part of this publication may be sold or used for resale, reproduced and/or made public through social media, printing, photocopying, microfilm or any other means without prior written permission of Stéphanie Haytink, Handwerkjuffie