KADO voor Melanie

september 20, 2013

 Ze maakt altijd van die mooie kunstwerken... Melanie van het blog Mijnknutsels. Grote bewondering heb ik voor haar vrolijke tekeningen, veelal gezichtjes en manga-achtige popjes en dieren. Zo schattig en zo mooi gemaakt met verschillende materialen. 
Ik trok de stoute schoenen aan en vroeg haar een tekening te maken van dochterlief en onze 2 katers. En die heb ik ontvangen. Helemaal blij!!
Als dank hiervoor maakte ik een etui voor Melanie. Kan ze mooi haar tekenspulletjes in opruimen. De etui is gemaakt van vilt met een voering in katoen. Al eerder gebruikte ik het patroon voor deze. Pien als zeemeermin erop geborduurd naar een tekening van Melanie, pompons met kralen aan de rits en een label van een paar lintjes.
Gisteren is het pakje op de post gegaan. De originele tekening blijft het echte kunstwerk, maar hoop dat Melanie toch blij is met mijn creatie. Fijn weekend allemaal!

You Might Also Like

12 reacties

 1. Ik denk dat Melanie ook heel blij zal zijn met jouw creatie hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw geweldig, zowel de tekening als jóuw kunstwerkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die tekening van jouw dochter is geweldig, die krijgt vast een mooi plekje in huis. Ik ga gauw eens op Melanie haar site kijken. Ze zal vast blij zijn met de etui die je hebt gemaakt.

  Groeten van Juffrouw Mier

  P.S. Laatst heb ik jouw give-away gewonnen, doe je nu mee met die van mij??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat leuk zo over en weer!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat een leuke tekening. Maar jouw etui vind ik ook werkelijk prachtig. Een uniek stuk.

  Fijn weekend,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In het echt is hij nog veel mooier ;) ben er heel blij mee, nog maals bedankt.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat een super creatie!! Geweldig om te zien! Ik geniet enorm van je super gave creaties elke keer weer! Ga zo door!! Liefs Willemijn

  BeantwoordenVerwijderen

CURRENTLY ON INSTAGRAM

DISCLAIMER

Copyright © 2012-2017 Stéphanie Haytink | All Original Content. All Rights Reserved. No part of this publication may be sold or used for resale, reproduced and/or made public through social media, printing, photocopying, microfilm or any other means without prior written permission of Stéphanie Haytink, Handwerkjuffie