Borduren: BOHEMIAN armbanden


Bijna kerstvakantie. De boom staat, de lichtjes branden op deze sombere dagen, maar binnen is het gelukkig gezellig. Een gezellige rommel. Want inmiddels zijn er dozen vol nieuwe spulletjes aangevoerd voor de webshop. Waaronder deze hippe armbanden.



Dat wilde ik natuurlijk zelf even uitproberen. Hoewel ik wel weer een nieuw haakproject heb liggen, is het een leuk werkje om zo even tussendoor te doen.



En wat is dat ontzettend leuk om te doen. Na de eerste wil je er nog één, en nog één... allerlei patronen in de kleuren doe je zelf helemaal leuk vindt! Ik koos voor de kleuren en patronen van Ibiza. Niet alleen voor de zomer, maar ook nu leuk om te dragen. 

- Nog niet helemaal af, maar wilde hem even passen. Blij mee! -

En ze zitten heerlijk, door het zachte borduurgaren aan de binnenkant. De verstelbare drukknoopjes zorgen ervoor dat ze prima passen. En in een avond heb je je armband al af. 



De armbanden zijn er in 4 hippe kleuren: chocobruin (in 2 maten), champagne (met een beetje glans), fuchsiaroze en mintgroen.Vind je het ook leuk om te proberen? Je vindt ze hier in mijn webshop. Bij de armbanden ontvang je ook leuke borduurpatronen ter inspiratie. Kan je zelf ook met zo'n leuke armband aan de slag. 
Fijn weekend allemaal!