SKI-FUN SJAAL

Ja, ik weet het. Het is een beetje gek en een beetje knal... een beetje veel neonkleur. Maar in dit geval mag het!

Binnenkort weer een lang weekend met een groep vrienden de besneeuwde bergtoppen van de Alpen bezoeken. En wit worden ze komende week. Vorig jaar leek het wel lente, maar nu zien de voorspellingen er al beter uit. 



En bij een nieuw winterseizoen hoort ook een nieuwe sjaal. Eén die best een beetje mag opvallen. Passend bij mijn felgekleurde oranje broek haakte ik deze sjaal van mijn restjes wol. Wat veilige kleurtjes en wat neon accenten om het geheel wat op te vrolijken.



Door het gebruik van verschillende bollen, bleek toch de ene draad iets dikker dan de andere. Hierdoor werd de rand licht golvend. Hoewel ik het niet van plan was, heb ik daarom rondom een kartelrandje gehaakt (3 losse, 2 stokjes, 2 losse uit de vorige toer overslaan en een halve vaste). Eigenlijk toch wel leuk, zo'n randje. 

- Het patroon wat ik gebruikte... Maak het zo breed als je wilt - 

Om het af te maken heb ik er een geinig label opgemaakt, HANDMADE in fluorroze letter. Deze zijn nu ook in mijn winkeltje te koop. Net als dat leuke fluor ribband in 3 kleuren. 



Deze sjaal was een snel tussendoor project. Inmiddels is de Dirndl ook af en laat ik morgen hier zien. Een fijn weekend allemaal!