SVENSKA STJÄRNA | Gratis patroon


 Gisteren was ik bij Wolplein waar ik de laatste workshop gaf van dit jaar. Daarna ben ik op de bank neergevallen en begon het heerlijke genieten van de feestelijke dagen die voor ons liggen. Even tijd voor mijzelf. Lekker keutelen met wol en een haaknaald. Of misschien wel iets met stofjes en de naaimachine. Gewoon lekker ontspannen en even niets 'moeten'.


Gisteren gaf ik de laatste workshop van 2017. Alsof ik niet anders gedaan heb. Maar niets is minder waar. Een half jaar geleden wist ik nog niet wat ik nu weet. Alleen dat mijn 3e contract als Marketing Media Specialist niet verlengd werd. En dat ik na 5 banen en 15 tijdelijke contracten er wel klaar mee was. Dat ik het anders wilde. Niet meer in loondienst, maar zelf aan de slag. Met werk en een leven waar ik wel gelukkig van word.


In de afgelopen 3 maanden heb ik jou misschien wel mogen ontmoeten. Jou een gezellige en leerzame middag bezorgd met een workshop. Ik stond echt versteld van hoeveel dames er mee wilden doen aan de Scandinavisch Haken workshops (ca. 549 dames en 1 man). Dat het zo'n hype werd had ik nooit durven dromen. En hoe lang jij soms in de trein of auto zat om aan mijn workshop mee te willen doen. Sommige dames kwamen zelfs een paar keer en kwam ik telkens in een andere winkel weer tegen. Als echte 'groupies'! Ik voel mij echt ontzettend dankbaar!

Afgelopen 3 maanden heb ik heel Nederland (en België) doorgereden. Daar waar ik voorheen iedere dag naar hetzelfde saaie industrieterrein reed. Dan is dit wel even anders! De mooiste winkels gezien met de verleidelijkste garens en de liefste winkeliers. 

En jou! Jij zorgt ervoor dat ik iedere dag weer lachend op sta, zin heb om aan de slag te gaan. Jij zorgt er voor dat ik nu de allerleukste baan heb van de hele wereld. Dat ik opeens een eigen handwerkproduct op de markt heb gezet. Hoe tof is dat!

Nu even lekker niets. Nou ja... niets doen is niet helemaal mijn 'ding'. Ik ga aan de slag met nieuwe projecten. Nieuwe workshops plannen voor het voorjaar, nieuwe plannen uitwerken die nog grootster zijn dan ik ooit heb gedaan. 

Ik wens jou hele fijne feestdagen toe met je gezin en veel haakplezier tussen 'All You Need Is Love' en de kalkoen door! En nogmaals dank je wel voor al je liefde, vertrouwen en gezelligheid!


Om jou te bedanken voor jouw support en lieve reacties, wil ik iets terug doen. Een cadeautje voor jou! Voor onder de kerstboom... de SVENSKA STJÄRNA.

Een Zweedse kerstster van ca. 30 cm groot, leuk als onderzetter voor je kaarsen, decoratief op de kersttafel of maak er een kerstdeken van voor volgend jaar. Leuk om te haken van katoen, met of zonder glitter voor een extra feestelijk effect! De SVENSKA STJÄRNA hierboven zijn allen gehaakt met Durable garens.


Daarna is het weer een kooppatroon. Dus haast je na het kerstontbijt naar de website, leg je haaknaald klaar en ga stralend de feestdagen door(Daar staat inmiddels ook het patroon van de Zweedse wanten)

Fijne en vrolijke feestdagen!