Dit kussen is echt iets voor jou!

Heb jij dat ook?

Van die dagen dat alles tegen lijkt te zitten. Druk op je werk. De volle wasmand die nog gedaan moet worden. Je moeder die weer loopt te klagen over haar rechterteen. En de hele middag vriendjes van je kinderen over de vloer om af te spreken. 

En dat wordt het wel eens even te veel. Het liefst wil je alles loslaten. Even nergens aan denken. Je hoofd leeg maken. Nieuwe energie opsnuiven.

Haken is de manier om je hoofd leeg te maken. Om rust, ontspanning en afleiding te zoeken. Het liefst met een project waar je niet te veel over na hoeft te denken.

Ik heb het recept voor jou. Of liever gezegd... het ideale patroon. Van het nieuwste Handwerkjuffie kussen... Kussen ALVAR!

Kan jouw woonkamer wel een vleugje Scandinavisch Design gebruiken? Een beetje kleur in je interieur? Dan is dit kussen echt iets voor jou.

Gemaakt van zeshoekige granny squares in 3 kleuren. Kies 3, 4 of 5 tinten die mooi bij elkaar passen. Nieuwe bolletjes. Of gebruik restjes van andere projecten. Echt... Het ontwerp is niet te ingewikkeld. En je hoeft niet te veel nadenken.


Door bezig te zijn met het kiezen van de juiste kleuren, een mooie compositie en gewoon door te haken kan je alles van je afzetten. 


En als het dan af is? Dan vind je voldoening. Omdat jij het gemaakt hebt. Met jouw hoofd, hart en handen. Om trots op te zijn. Om blij van te worden. Met een geweldig mooi kussen als resultaat! Kussen ALVAR, gehaakt met Durable Cosyfine.


Dat maakt alles weer wat zonniger.


OF VIND JE EEN WORKSHOP GEZELLIG?

Op de Handwerkbeurs in Zwolle (14-17 februari) geef ik mini-workshops hoe je zo'n zeshoekige granny square kan haken. Kan je thuis fijn verder werken aan het kussen in jouw kleuren. Het patroon van Kussen ALVAR krijg je er bij cadeau! 

En omdat ik je er écht graag bij wil hebben, doe ik je een tof aanbod. Je betaalt nu in de voorverkoop slechts 12,50 euroAanmelden op de beurs kan ook, maar dan is de prijs verhoogd en jouw plek misschien weg.


Liever nu al aan de slag? 

Begrijp ik... Het digitale haakpatroon is uitgebreid beschreven met veel kleurrijke foto's, een haakschema en mooi vormgegeven. Je vindt deze en andere patronen in de shop. Zeker weten dat je daar blij van wordt!