De nieuwe klassieker... Deken Sterre


Heb je dat ook?


☆Dat je iets wilt haken zonder steeds het patroon erbij te pakken?
☆Iets wilt haken waar je niet hoeft te tellen? 
☆Iets maken wat je makkelijk mee kan nemen? 
☆Een deken wat tijdens het haken niet te zwaar is of te warm? 
☆In één kleur, maar ook niet te saai?


Deze! Deze deken wil je maken! 
Dit is ☆DEKEN STERRE☆. Dit haakpatroon van Handwerkjuffie is een klassiek patroon in een eigentijds jasje. Gehaakt in zogenaamde ‘filetsteek’ en komt het mooist tot zijn recht als je het in één kleur haakt. 

De deken bestaat uit 3 gelijke banen, zodat je niet een hele lap op schoot hebt liggen en wat je makkelijk mee in de auto of caravan kan meenemen. Daarna haak je de banen aan elkaar tot een grote deken. Om het af te maken, haak je er een mooie rand omheen. De fraaie franjerand maakt de deken extra bijzonder. Kies jouw favoriete kleur. Of in prachtig donkerblauw zoals Arianne Brandes ook deed. Ze schreef er ook een blog over. Echt Arianne (Crearies), ik vind hem waanzinnig mooi geworden! Trots op je!!

Een groot project maar toch afwisselend en eenvoudig, ook voor de beginnende haaksters onder ons door de duidelijke beschrijving en de stap-voor-stap foto’s. Echt waar! En... hij is verslavend. Veerle heeft er zelfs al 8 gehaakt, vertelde ze.

Dit zijn wat andere reacties die ik kreeg op het patroon:


"Hier ook gehaakt! Ben er erg blij ermee." - Hilda

"Leuk om te haken. Al twee gemaakt." - Els

"Heb hem ook pas gemaakt 10 bollen 'Saskia' van de Wibra. Een heerlijk patroon ga hem zeker nog een keer maken." - Sandra