Heerlijke HEIDI plaatjes!


Morgen gaat het sneeuwen! Oh... ik kan daar altijd zo blij van worden. Heerlijk met Muffin in de sneeuw wandelen, lekker dik ingepakt. Afgelopen weekend was er ook al wat gevallen, maar dat is aan mij voorbij gegaan. Niet dat ik geen sneeuw heb gezien - genoeg zelfs - maar niet in ons kikkerlandje. Ik was namelijk weer even in de Alpen!

- Deze shawl haakte ik een paar weken geleden - 


Een gebeurtenis die ik geen jaar voorbij laat gaan. Lekker een paar dagen frisse berglucht opsnuiven, genieten van het heerlijke uitzicht over de witte bergtoppen en natuurlijk ook de nodige kilometers afgelegd op de ski's. En 's avonds gezellig nagenieten met vrienden tijdens de Après-Ski. Heerlijk.


- Leuke ideeën uit de berghut om zelf te maken - 

En als je goed om je heen kijk zie je de mooiste details uit de bergen... Sfeervol aangeklede berghutjes, traditionele kleding en smakelijk gepresenteerde maaltijden in pannetje of houten bord. Leuke plaatjes om met jullie te delen en mee te laten genieten. Alhoewel... niet iedereen kan de Germknödel waarderen :).

- Deze traditionele knoopjes vind je ook in mijn shop - 


En ik heb ook nog een gelegenheid gevonden om de skibroek te verruilen voor mijn Dirndl. De eerste keer dat ik tijdens de wintersport schoenen met hakken heb meegenomen... haha! Maar ik kan je vertellen... niet echt handig in de sneeuw. Echter de schoenen die in dit dal bij de Trachten gedragen worden, zijn misschien wel wat comfortabeler, maar heb ik - gelukkig - niet in de kast staan. Het was echt leuk om hem een keer aan te doen en heb ook veel complimenten gekregen.


Maar wat het leukste was... de volgende avond had een andere Nederlandse dame er ook één aan. Ze durfde eerst niet, maar bij het zien van mijn jurk heeft ze het ook gedaan. Volgend jaar gaat hij gewoon weer in de koffer mee! 

Mijn haakwerk was zat ook in de koffer, maar dat gaat volgend jaar niet meer mee. Weinig vorderingen gemaakt. Halen we de komen tijd wel weer in!