SOPHIES GARDEN en het wol paradijs

De eerste week van het nieuwe jaar zit er op, de nieuwe projecten weer in de maak. Zo ben ik begonnen aan het haakpatroon Sophies Garden, een leuke uitdaging om te haken. 


Maar deze week was het ook weer tijd om aan de slag te gaan. Weer druk bezig geweest met solliciteren, iets wat op dit moment de eerste prioriteit zou moeten hebben. Maar er liggen zoveel andere - leukere - dingen om te doen. Zo heb ik ook verder gewerkt aan mijn Dirndl. 

Het lag even stil omdat ik nog wat lintjes wilde kopen op de markt. Maar waarschijnlijk kan ik deze week jullie het resultaat laten zien.

Verder mijn webshop wat aangevuld, patroon van het vest aan het uitwerken en een paar zakken wol van mijn vorige buurvrouw gekregen. Wat ben ik daar weer blij mee. Tijd om weer alle garens te sorteren en netjes op te bergen. Ik kom de winter wel door met deze voorraad!Deze bolletjes, soms meer van hetzelfde, soms maar één, gebruik ik in allerlei projecten. Vind het leuker dat de kleuren bij elkaar passen, dan dat het allemaal van hetzelfde garen wordt gemaakt. Eigenlijk koop ik zelden iets nieuws, het is juist de uitdaging om met deze wolletjes toch iets moois te maken! En ik kan hier zo blij van worden... het is echt mijn Wol Paradijs!


Behalve voor mijn nieuwe haakproject Sophies Garden. Ik kon gewoon de verleiding niet weerstaan. Wat een geweldige, diepe kleuren en zo'n mooi garen. Door een speciale behandeling glanst het meer dan gewoon katoen en voelt het zijdezacht aan. De 7 kleuren passen perfect bij dit patroon.Deel één van het patroon is klaar: Sophies Mandala! Deze cirkel zou een mooi rond kussen kunnen worden. Even proberen, ja... nu al leuk. Maar ik haak door met deel twee - Sophies Garden - van cirkel naar een vierkant. Wordt vervolgd!Hier vind je de patronen & garen:
Sophies Mandala and Garden - English pattern
Sophies Mandala and Garden - Nederlands haakpatroon