Fotocollage


Nog een paar dagen en dan is zoonlief weer terug uit Zuid-Afrika. Kan niet wachten om te horen over zijn avonturen. Wel heeft hij al in berichtjes aangegeven mooie foto's te hebben gemaakt. Vooral van wilde dieren. Leuk! Dat vraagt straks om een mooi fotoalbum. Kan nu al niet wachten om dat samen met hem te gaan maken...



Intussen heb ik de afgelopen week wel alvast wat ruimte gemaakt op mijn computer. Fotomappen gesorteerd en uitgezocht. Daarbij kwam ik veel kleurrijke foto's van handwerkjes tegen die ik al bijna weer was vergeten. Wat veel en wat een kleurenexplosie! Zonde om daar eigenlijk niets meer mee te doen. Maar daar heb ik inmiddels verandering in gebracht.



Ik kwam op de site van Webprint.nl uit en vond daar een fotocollage. Je kan ze in verschillende afmetingen laten printen op fotopapier. Al vanaf 4,95! Ook bijvoorbeeld op canvas of in een fotoboek. En het gaat echt heel makkelijk. Je schuift de foto's vanuit je fotomap of vanaf je blog zo in de fotokaders. Beetje draaien, vergroten of verkleinen. Echt, heel eenvoudig. 



Na een speurtocht door mijn fotomappen en puzzelen voor de ideale lay-out was hij klaar om te te laten printen. En 3 dagen later lag hij al op de deurmat. Mijn zelfgemaakte, vrolijke poster met al mijn handwerkjes in één overzicht. Zo is mijn werkhoekje een inspirerende plek geworden en weer helemaal opgevrolijkt. 

Fijn weekend allemaal!