GRANNY SQUARE | Rustic lace square

Met twee dingen kan jij mij ontzettend gelukkig maken... 
bolletjes wol en zon!

Dus begon ik met het eerste... de bolletjes wol. Genoeg haakgaren in huis, veelal kleine bolletjes. Restjes van eerdere projecten of gekregen. Maar ik had zin om dit Rustic Lace Square patroon uit te proberen.
Een goede reden om mij zelf te verwennen met wat mooie bollen Stylecraft Special DK. Wat een feest om de kleuren zo samen te stellen en een mooie kleurencombinatie te maken. Heerlijk! Dit werd mijn basis, de grote vlakken van de granny squares. De restjes gebruikte ik vooral voor de figuren in het midden.
Het zijn vrij grote granny squares, waardoor je al snel een mooi resultaat krijgt. Ik haakte de afgelopen weken en mijn geluk kon niet op... ook de zon ging schijnen! Een aantal middagen heb ik heerlijk in de prille voorjaarszon kunnen haken aan dit vrolijke project. Wat een genot is dat weer!
Inmiddels heb ik voldoende vierkanten gehaakt en is het meeste werk achter de rug. Ik kan aan de rand gaan beginnen. Maar in welke kleur. Of kleuren? En wat voor een patroon voor de rand zal ik kiezen? Dat laat ik in een volgend blog zien. 
Tutorial & Patroon
Ben je nieuwsgierig hoe ik de Rustic Lace Squares gehaakt hebt?
Hier vind je de foto tutorial en het patroon.