BORDUREN | Zweeds speldenkussen

De afgelopen weken is er veel gebeurd in mijn privéleven. Leuke en minder leuke dingen. Vandaar dat het bloggen er even niet in zat. Wat wel een positief hoogtepunt was, waren de verjaardagen van mijn zoon en dochter. En zo had ik opeens na de feestelijke hapjes twee plastic bakjes van de kruidenboter over. Eigenlijk een leuk formaat bakje, zonde om weg te gooien op de plastic afval berg.

En zo ontstond het idee om hier iets mee te gaan maken. Het werd een speldenkussen. 
Of liever gezegd.. twee speldenkussens!Een paar weken geleden kwam ik ook mijn borduurwol weer tegen. En na alle haakwerkjes had ik weer zo'n zin om even iets anders te doen. Ik dook mijn inspirerende Scandinavische borduurboeken weer in en volgde een workshop Zweeds borduren bij Blomsterstuga. Helemaal gemotiveerd begon ik aan deze kleine, maar oh zo leuke projectjes om er weer in te komen.

Kijk hier verder voor een uitgebreide beschrijving en het patroon.

- - - - -
En doe jij ook al mee aan de A Granny A Day Challenge? Elke dag plaats ik een nieuw haakpatroon op mijn blog... 100 dagen lang! Inmiddels vind je er al zo'n 30 patronen. Haak ze allemaal of kies er één uit om je eigen project mee te haken.