BORDUREN | Zweeds speldenkussen

april 30, 2017

De afgelopen weken is er veel gebeurd in mijn privéleven. Leuke en minder leuke dingen. Vandaar dat het bloggen er even niet in zat. Wat wel een positief hoogtepunt was, waren de verjaardagen van mijn zoon en dochter. En zo had ik opeens na de feestelijke hapjes twee plastic bakjes van de kruidenboter over. Eigenlijk een leuk formaat bakje, zonde om weg te gooien op de plastic afval berg.

En zo ontstond het idee om hier iets mee te gaan maken. Het werd een speldenkussen. 
Of liever gezegd.. twee speldenkussens!Een paar weken geleden kwam ik ook mijn borduurwol weer tegen. En na alle haakwerkjes had ik weer zo'n zin om even iets anders te doen. Ik dook mijn inspirerende Scandinavische borduurboeken weer in en volgde een workshop Zweeds borduren bij Blomsterstuga. Helemaal gemotiveerd begon ik aan deze kleine, maar oh zo leuke projectjes om er weer in te komen.

Kijk hier verder voor een uitgebreide beschrijving en het patroon.

- - - - -
En doe jij ook al mee aan de A Granny A Day Challenge? Elke dag plaats ik een nieuw haakpatroon op mijn blog... 100 dagen lang! Inmiddels vind je er al zo'n 30 patronen. Haak ze allemaal of kies er één uit om je eigen project mee te haken.

You Might Also Like

6 reacties

 1. Ze zijn echt geweldig!!!
  Zweeds borduren lijkt me ook erg leuk, ik deed een cursus poppen maken bij Blomsterstuga, erg leuk, maar misschien ga ik ook nog wel eens borduren!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk!

  Ik haak nog ijverig mee.
  Maar verander wel bijna elk patroontje, zodat ze allemaal even groot worden.

  https://flic.kr/s/aHskX91Lyk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk weer. Hoop dat mei en de maanden erna je weer voldoende energie geven om te bloggen en creatief te blijven. Ik haak nog mee met de challenge...loop wel iets achter ahum 10 dagen!
  Liefs Lin - hipenhandgemaaktbylin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke speldenkussens. En wat een leuk idee! Ik ben helemaal gek op Zweeds borduurwerk. Hier ga ik dus wel wat mee doen. Bedankt voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke speldenkussens en wat een prachtige foto's maak je toch altijd erbij.
  Mooi kleurrijk.

  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je dit creatief bedacht zeg! Erg leuk!
  En al eerder benoemd: ook je foto's zijn prachtig!

  Groetjes Marijke
  (zusjeknus.com)

  BeantwoordenVerwijderen

CURRENTLY ON INSTAGRAM

DISCLAIMER

Copyright © 2012-2017 Stéphanie Haytink | All Original Content. All Rights Reserved. No part of this publication may be sold or used for resale, reproduced and/or made public through social media, printing, photocopying, microfilm or any other means without prior written permission of Stéphanie Haytink, Handwerkjuffie