NAAIEN | Memory Deken Floor

mei 08, 2017


Had ik je deze deken vol herinneringen al laten zien? In de afgelopen jaren maakte ik vele memoryquilts. Een dierbare deken gemaakt van de kinderkleding uit de eerste jaren. In dit geval de kleding van Floor. 

Haar mama gaf mij een grote tas met baby- en peuterkleding. Liet mij weten welke stukken heel dierbaar waren en welke ik zeker moest gebruiken. De overige kleding gebruikte ik om er een geheel van te maken. Deze sorteerde ik en verknipte ze tot lapjes. Na avonden knippen en naaien was dit het resultaat.

Een geschenk wat met de jaren dierbaarder zal worden!

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de andere dekens die ik al eerder maakte?
Kijk dan nog even hier

- - - - -

Inmiddels ben ik al weer aan een nieuwe deken begonnen. Dit keer een echte stoere jongensdeken voor Duuk. De lapjes zijn al geknipt uit zijn oude babykleding. Het naaiwerk kan beginnen!

You Might Also Like

5 reacties

 1. Wat een mooie manier om herinneringen vast te leggen! Heel bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig, mooi om zo de herinneringen te bewaren.

  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi en een prachtige herinnering om te koesteren. Lieve Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik blijf je dekens heel mooi vinden. Een hele waardevolle herinnering. Je Zweeds borduurwerk vind ik overigens ook heel mooi. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Iedere keer als ik ze zie, vind ik het zo jammer dat ik hier niet van wist voor ik Daan zijn kleertjes had opgeruimd! Ze blijven prachtig!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen

CURRENTLY ON INSTAGRAM

DISCLAIMER

Copyright © 2012-2017 Stéphanie Haytink | All Original Content. All Rights Reserved. No part of this publication may be sold or used for resale, reproduced and/or made public through social media, printing, photocopying, microfilm or any other means without prior written permission of Stéphanie Haytink, Handwerkjuffie