Iets te vieren... Op de HIP EN HANDGEMAAKT markt

Jawel, het is tijd voor een klein feestje!
 Ik heb een uitnodiging gekregen om binnenkort op de Hip en Handgemaakt Markt te komen staan. In Arnhem. Wat geweldig leuk. Dus dat moet gevierd worden... met vrolijke, gehaakte vlaggetjes. Die kunnen dan straks mooi aan mijn kraampje hangen. Om de boel lekker op te vrolijken. 
Ik heb 10 vlaggetjes gehaakt in verschillende, vrolijke kleuren. Het zijn een soort granny squares, maar dan in de vorm van een driehoek. Allemaal verschillend van kleur. Tot slot heb ik de vlaggetjes aan een lange slinger van vasten gehaakt en geinige kwastjes onderaan gemaakt. Met houten kraal! Die houten kralen kan je gewoon bij de speelgoedwinkels kopen. Deze hebben lekkere grote gaten, waar je wol prima door heen kan. De kralen zorgen niet alleen voor een leuk effect, maar zorgen er ook voor dat de vlaggen mooi naar beneden blijven hangen.
Op naar de markt. Lekker creatief bezig zijn met een doel. Ik heb er zo'n zin in. Leuke lokatie, inspirerende collega's om me heen... en jullie natuurlijk. Kom je ook op 26 mei aanstaande naar Sonsbeek Park? Ik zou het super gezellig vinden!

Fijn weekend allemaal!

 
Met Bloglovin' kan je eenvoudig je favoriete blogs bijhouden en zet de nieuwste updates op een rij. Handig!