T-SHIRT pimpen

Vanmiddag eens heerlijk genieten van deze unieke zomerdag. Het belooft 33 graden te worden. Lekker!! Ga vast een haakwerkje klaarleggen voor straks... heerlijk in de tuin, vers fruit erbij, koel drankje. Kijk er al naar uit.
Maar eerst nog even aan de slag met het echte werk... Lijkt wel of iedereen nog snel voor de zomervakantie gaat beginnen nu nog dingen wilt hebben. Gisteren een sollicitatie gesprek (spannend!!) gehad en opnieuw groepsfoto's gemaakt van de groepen 8 bij ons op school. Dochterlief hoeft nog maar een week en dan is de basisschool periode afgesloten. Feestje hier, feestje daar... En voor die tijd nog even drukwerk uitleveren, logo en huisstijl ontwerpen en nog een aantal kussens in opdracht maken. Heb bijna geen tijd om in de tuin te zitten ;-))!
Deze maakte ik afgelopen dagen. Of liever gezet... dit t-shirt jurkje heb ik gepimpd. Klein projekt voor tussendoor. Een simpel t-shirtjurkje... recht toe, recht aan... met alleen wat kralen en lovertjes die er één voor één afvallen. Een heerlijk jurkje, maar te saai voor mij. Daarom besloot ik alle nog overgebleven kralen er ook maar af te halen en haakte ik wat bloempjes van katoen. Verschillende modellen en afmetingen in 3 tinten. Gehaakt met Phildar Phil Coton 3 katoen en haaknaald 2.
Eerst de bloempjes gehaakt en uitgestrooid over het t-shirt. Vervolgens op de plek vastgespeld en met de hand er op genaaid. Daarna wat opgesierd met houten kraaltjes. Zo, dit jurkje kan weer gedragen worden!
Geniet van deze mooie dag vandaag!!!