POST... van Aafke

 Vandaag is het weer zo'n dag... er staat van alles op de planning. Logo ontwerpen, memory kussenhoesjes en deken maken in opdracht, iets lekkers voorbereiden voor de laatste avondvierdaagse vanavond, tussendoor wat dingen regelen voor het afscheidscadeau op school. Maar telkens komen er dingen tussendoor die me er van af houden. Dan lijkt er even niets uit de handen te komen...
Zo ook de plof op de deurmat... snel even kijken wat dat nou is... Jippie, een pakje van Akelein! Nu heeft Aafke een tijdje geleden alweer gevraagd wat ik met de portemonnee doe. Zou ik hem niet aan haar willen verkopen? Nee, dat wilde ik niet. Ik wilde hem wel aan Aafke geven, in ruil voor een creatie van haar.
Nou, ik kan je zeggen... het wachten werd beloond, hoor! Een envelop vol leuke kleurrijke dingen. Een schattige gehaakte bloem met klein bloempje erop en hartje eraan genaaid. Verder nog een vrolijke slinger van 8 gehaakte fotolijstjes, 5 zelfgemaakte enveloppen (wat vind ik dat leuk... ga ik ook eens proberen te maken!!), een snoezig gehaakt armbandje en een heel lief FLOW kaartje met vintage vogeltjes erop.
Je raadt het al... het ontwerp van logo, kussens en deken zijn weer aan de kant gegooid, omdat ik dit even wilde delen. Wat ontzettend leuk. Dank je wel Aafke, wat heb je dat allemaal leuk gemaakt. En wat veel! Ik ben er superblij mee.