ETUI met gehaakte bloem... GIVEAWAY!

Afgelopen zomeravonden heb ik mij in de tuin geïnstalleerd met een mand vol gekleurde katoen en een haaknaald. Comfortabele kussens in de rug, voetenbankje en een heerlijk glaasje Prosecco erbij. Ik heb platte bloemen gehaakt in verschillende kleuren combinaties. Weinig nadenken en gewoon heerlijk om te doen.
Gisteren toen het weer wat koeler was heb ik deze platte, kleurige bloemen met verschillende lapjes katoen gecombineerd en er etui's van gemaakt. Afgelopen week was ik met dochterlief naar de stad geweest op zoek naar hippe schoolspullen. De grote en platte etui's waren mij opgevallen. Makkelijk in de schooltas en er kan lekker veel in. 
Ik heb er verschillende gemaakt. De eerste was net iets te groot (vond ik), bij de tweede zat de rits er verkeerd (sluiting aan de verkeerde kant) en de derde was wel goed. 
De etui's zijn gemaakt van verschillende stoffen en hebben een gekleurde binnenkant, afgewerkt met kleurige sierstiksels. De gehaakte bloem heb ik ook met de naaimachine vastgenaaid. Kan prima met een dikke naald. Aan de rits hangen wat vrolijke houten kralen in bijpassende kleuren om het af te maken.
Er liggen nog meer bloemen te wachten op een bestemming, maar na de verschillende, niet geheel geslaagde pogingen naar mijn mening, heb ik de naaimachine weer even in de hoek gezet.
Ondanks de kleine foutjes zijn ze toch best vrolijk geworden. Niet alleen leuk voor de schoolspullen, maar ook voor make-up of handwerkspullen.
De volgende keer laat ik jullie zien hoe je zo'n bloem kan haken.
----

GIVEAWAY

En dan nu mijn giveaway... dat is deze vrolijke etui in groen met turqouise stofjes, voorzien van een gehaakte bloem en roze binnenkant. Waarom? Omdat ik 11 augustus jarig ben, er de afgelopen tijd heel veel volgers bij heb gekregen  en omdat ik de komende week waarschijnlijk op 200.000 pageviews zit. Ik waardeer het heel erg dat jullie hier zijn, telkens terug komen en het mogelijk te maken mijn passie met jullie te delen. Jullie te inspireren maar ook geïnspireerd worden! Tijd dus om dit alles te vieren met deze weggever.

And then now my giveaway ... this cheerful pouch in green with turquoise fabrics, with a crochet flower and pink inside. Why? Because 11 August will be my birthday and the next week I probably will have 200,000 pageviews. I appreciate it very much that you are here, come back each time and make it possible to share my passion with you. To inspire you but also be inspired! Time then all this to celebrate with this giveaway.
Wat je moet doen? Als volger van mijn blog laat je gewoon je reactie achter en een linkje op je blog mag, maar hoeft niet. En trouwe lezers zonder blog, mogen ook een mail sturen om een gokje te wagen! De giveaway sluit zondagavond 11 augustus en laat jullie de 12e weten wie de winnaar is van deze etui. Succes!!

What you need to do? As a follower of my blog you just let your comment and a link on your blog may, but need not. And readers without a blog can also sent me an email to make a winning chance. The giveaway closes Sunday evening 11 August and let you guys know who the winner is the 12th of this pouch. Good luck!!