MY BOSHI: Haak je unieke muts!

augustus 19, 2013

Afgelopen week was ik bij onze plaatselijke hobbywinkel. En omdat ik daar natuurlijk wel vaker kom om nieuwe lintjes en bolletjes wol te halen, kregen de mevrouw van de winkel en ik het over haken. Ofwel de gehaakte mutsen van MY BOSHI. De heren van MY BOSHI komen namelijk binnenkort naar de winkel om hun bolletjes wol, haakpatronen en mutsen te promoten. 
Grappig! Mannen die haken! 
En niet alleen de stoere jongens van MY BOSHI. Onlangs kwamen er echt heren bolletjes wol kopen om hun mutsen te haken. En ze wisten nog meer van het patroon dan de mevrouw van de winkel. Is dat niet geweldig? Mannen die ook haken en ook nog eens weten waar ze het over hebben! Ik zie het al helemaal voor me. Zitten de heren straks gezellig samen met hun vrienden op de bank voetbal te kijken... en allemaal met een haakwerkje op schoot!
Naast de mutsen vroeg ze ook of ik wellicht workshops bij haar in de winkel wil geven. Iets met haken of andere dingen. Een van de workshops zal dus MY BOSHI mutsen haken worden. Leer je eigen, unieke muts haken. En heb je het eenmaal onder de knie, dan heeft straks je hele familie er één. Ze zijn niet moeilijk, snel te maken en hartstikke leuk om te doen.
Afgelopen weekend heb ik wat voorbeelden gemaakt van deze grappige mutsen. Het is heerlijke dikke wol om mee te haken (Haaknaald nr. 6). Het is er nog niet echt weer voor en hoop dan ook dat ze voorlopig nog even in de kast zullen blijven liggen. Maar tegen de tijd dat het wel weer herfst wordt, zal er wel een stapeltje liggen in alle kleuren van de regenboog! Met bolletje, zonder bolletje, uni of met heel veel kleuren.
MEET & GREET

Wil je de heren van MY BOSHI ook ontmoeten? 
Op vrijdag 27 september zijn ze live te bewonderen van 11.30 tot 12.30 uur bij Do-it Creatief in Elst.

You Might Also Like

11 reacties

 1. Hee, grappig, ik kom daar ook weleens!
  Ik vind die mutsen er mooi uitzien, wie weet kom ik wel even langs!
  Groetjes van Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk die mannen aan het haken. Zie het hier nog niet gebeuren hoor. Laat de mutsen nog maar even in de kast liggen, de winter kan nog lang genoeg duren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De mutsen zie je langzaam overal. De hakende mannen timmeren goed aan de weg om in ons land een mutsenrage te creëren.
  Leuk dat de hakende en breiende mannen meer laten zien dat zij het ook graag doen.
  De mutsen zien er mooi uit, maar ik zomer nog graag lang door.

  Veel plezier met de Meet en Greet, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toevallig heb ik afgelopen weekend ook al 2 mutsen gehaakt! En kreeg al een verzoek om er nog een paar te haken! Inderdaad het is prettig haken en niet moeilijk! Leuk hoor! Suc6 met de workshops, maar dat zal zeker wel lukken! Jammer dat Elst niet om de hoek is anders was ook ik langs gekomen! Groeten Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ze zijn helemaal in opkomst de bollen wol kom ik her en der op internet tegen en het is kei kei gaaf...de jouwe ook ♥

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hé, da's leuk. Eindelijk eens iets spannends wat níet in Amsterdam of zo is, maar hier lekker bij mij om de hoek (nou ja, een hoek van zo'n 5 km. ). Toch maar eens weer gaan kijken in de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie mutsen!
  Kun je van dit garen ook een sjaal haken, of is het er te dik voor om hem dan te knopen?
  Groet, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha, die leuke muts met zwart, grijs en lijmgroen was van jou.
  Echt een te gekke kleurencombinatie.
  Het was een leuke meet & greet.
  Erik

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fabulous hats! Is this pattern for sale? I would love to buy the pattern and make my own Boshi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. The pattern is for sale in different languages. Originally it's written in German. It's al hooked with HDC, except te last tour. I found a pattern on the internet in I quess.. Spanish?... Maybe you can use this one... http://www.dmc-es.com/FMyboshi/~/media/Media/MyBoshi/TutoPageMyBoshi_ES.ashx

   Verwijderen

CURRENTLY ON INSTAGRAM

DISCLAIMER

Copyright © 2012-2017 Stéphanie Haytink | All Original Content. All Rights Reserved. No part of this publication may be sold or used for resale, reproduced and/or made public through social media, printing, photocopying, microfilm or any other means without prior written permission of Stéphanie Haytink, Handwerkjuffie