TAS in het groen

Na een lange zomervakantie met dochterlief en zoon thuis is er deze week dan eindelijk weer wat regelmaat in ons leven gekomen. Dinsdag gingen beiden weer naar school, dochterlief voor het eerst naar de middelbare school... zoon weer een jaartje overdoen in de derde. 

Weer tijd voor handwerken... zou je dan denken. Echter dinsdag beide slaapkamers maar eens flink onder handen genomen en gisteren gezellig bij Ellebel op visite geweest in haar inspirerende en gezellige huis. Maar ook daar is mijn haakwerk in de tas blijven zitten. Te druk met bijkletsen.
En gisterenavond kwam er ook al niets van. Was net thuis van Ellebel toen dochterlief in tranen voor mij stond. Nee, dit keer geen ruzie gemaakt met zoon. Maar oma belde over Hond... nu hun hond, ooit voor de scheiding onze hond. Hij was zo ziek, er zat niets anders op dan hem te laten inslapen. Dus , hup weer in de auto, de hele Veluwe over om nog snel een laatste knuffel aan Hond te kunnen geven en oma te ondersteunen. Heel verdrietig allemaal, dochterlief in tranen en laat thuis.
Vandaag een ritje gemaakt voor een afspraak. En omdat ik weet dat het zo'n heerlijke omgeving is, bedacht ik me even een tussenstop te maken om mijn gedachten weer op iets vrolijks te krijgen. Hier heb ik een van mijn laatste projecten op de foto vastgelegd. Even lekker buiten, het hoofd leegmaken.

En zo is de week alweer bijna voorbij... 
maar om nou te zeggen dat we weer lekker in het dagelijks ritme zitten...