Nog meer BOHEMIAN kussens


Een weekje geleden heb ik een kussen laten zien wat ik naar een patroon gehaakt had van Cécile Balladino. Gewoon omdat ik even zin had om iets te maken wat al uitgedacht was. En omdat het mooie boek al een tijdje lag, tijd om er iets uit te gaan maken. Lekker te ontspanning, even het hoofd leegmaken.


Van mijzelf mag ik alleen 's avonds haken ter ontspanning. Klinkt wat streng, maar anders zit ik de hele dag het liefst met een haaknaald in de hand en dan komt er van andere dingen weinig meer terecht. En er moeten bijvoorbeeld ook nog meer koffiebonen tassen gemaakt worden! 


Dat het kussen bij jullie in de smaak viel was overduidelijk. Wow... de foto is op Facebook wel 5000 keer bekeken, zelf door Cécile zelf. Zij heeft hem ook gedeeld en we hebben wat mails uitgewisseld, over het kussen uiteraard, maar ook over onze boeken. Is dat niet leuk?


Dus afgelopen week heb ik er nog meer gemaakt. Iedere avond een cirkel voor een kussen gehaakt. Gisteren de kussens in elkaar gezet en hier zijn ze dan.... nog meer Bohemian kussens om vrolijk van te worden! Nu snel verder met de tassen...


Een aantal gebruikte stoffen zijn van Petit Pan (Keetje Knustel). Het patroon van deze kussens komt uit Crochet Bohème (Boho Hakeln) van Cécile Balladino