Werk aan de WINKEL

Het is maar goed dat jullie de afgelopen week niet bij mij thuis langskwamen. Van mijn gezellige woonkamer was even weinig over. Overal jute zakken, heel of verknipt. Naaimachine op tafel, doosje pompons, bandjes en garens ernaast. En door de hele kamer van die jute rafels. 


Mijn woonkamer was omgedoopt tot naaiatelier. Er werd druk gewerkt aan een nieuwe collectie tassen, die deze maand in de Ariadne At Home verschenen. Nadat de eerste exemplaren onder de naaimachine uit gerold kwamen, heb ik direct al een aantal verkocht. Wat ontzettend gaaf! 


Het geeft veel energie, maar ook echt... wat een rommel overal. De enige die daar totaal geen moeite mee hadden, waren Trix, Juul en Muffin. De stapel jutezakken bleken een heerlijke slaapplaats voor hen te zijn. En ook het spelen rondom de zakken en de restjes... je kan je eronder verstoppen en de ander uitdagen. Zij hadden de week van hun leven!


Dus maar weer door naar de volgende modellen. Deze staan nu in mijn kersverse winkeltje op Dawanda. Een winkeltje... hoe leuk is dat! Het is nog een beetje leeg, maar de komende weken zal deze aangevuld worden met nieuwe producten en patronen. 

Fijn weekend allemaal... ik ga even flink stofzuigen :-)!