Vrolijke vogels


Het lijkt wel voorjaar! Heerlijk om buiten met Muffin te wandelen en het eerste gevoel van voorjaar weer te ervaren. Aangename temperatuur, een voorzichtig zonnetje, fluitende vogels en hier en daar al wat voorjaarsbloeiers die hun kopjes boven de aarde uit steken. De wereld ziet er zo alweer een stukje kleuriger en vrolijker uit.


Deze vrolijke vogeltjes passen prima bij het voorjaar. Vorige week op de Handwerkbeurs heb ik samen met dochterlief een workshop bij Blomsterstuga gevolgd. Zweeds borduren met mooie, eerlijke materialen. Het is geen vilt, maar is een geweven stof wat vervilt wordt. Net als flanel eigenlijk. Een heerlijk zacht en stevig materiaal. Ook het borduren met wol geeft mooie resultaten, heel anders dan met het glanzende borduurgaren. 


Thuis heb ik ze verder afgemaakt, ook die van dochterlief. Zweeds borduren is zo leuk. Met het beperkte aantal verschillende steken en kleuren gebruik je je eigen fantasie om tot een mooi resultaat te komen. Die heerlijke folklore lintjes maken het helemaal af!

Dank allemaal voor jullie lieve reacties op alle berichten van de laatste tijd. Hoop snel ook weer eens op jullie blogs te kunnen bijlezen. Maar er gebeurt nu zoveel allemaal... het meeste gelukkig allemaal leuk. 

Morgen een surprise date met een andere blogger (ze weet het nog niet ;-) en dinsdag vertrek ik voor een leuk project en inspiratie een paar dagen richting de bergen. Joepie!

Heb er zin in!