Happy flowers

november 07, 2014


Wat was ik blij dat ik weer een berichtje heb geplaatst, een paar dagen geleden. Wat een hartverwarmende reacties! 

Afgelopen woensdag heb ik met Joyce een bezoek gebracht aan Creadoe. En dan begint alles wel weer te kriebelen, hoor. Veel te lang niets gedaan. Veel te lang niet bezig geweest met datgene waar ik blij en gelukkig van word. Ben weer helemaal geïnspireerd en wat was het leuk om ook een aantal bekenden weer tegen te komen, zoals oud-cursisten van workshops. Had meteen zin om thuis aan de slag te gaan met nieuwe aankopen en ideeën...


Afgelopen maanden ontbrak het aan tijd en energie, maar ook daar is verandering in gekomen. Vertelde ik een paar dagen geleden nog dat ik veel tijd kwijt was bij een opdrachtgever (nee, geen vaste baan), is deze opdracht afgelopen week toch tot een einde gekomen. Leuke tijd gehad, fijne collega's ook. Maar misschien moest het zo zijn. Geeft wel weer tijd om te bloggen :-)


En op zo'n moment moet ik gewoon even iets doen, waar ik weer vrolijk van word. Lekker naar de Creadoe en even creatief bezig zijn. Nou ja, creatief... geïnspireerd door een beeld van internet besloot ik een kleurig kunstwerkje te maken voor de slaapkamer. Even niet te ingewikkeld, maar gewoon om de teleurstelling even te verwerken. Of om het hoofd leeg maken.


Met wat gekleurde papiertjes en een stansmachine maakte ik de figuurtjes. Beetje puzzelen voor de juiste compositie, lijstje er om (nog even iets anders voor zoeken) en voilà... een simpel, maar vrolijk Scandinavisch kunstwerk is daar. Trouwens ook een leuke afbeelding om in stof of vilt uit te voeren. Mijn nieuwe prent staat mooi bij de prent die ik ooit bij tijdschrift Happinez vond. 

Intussen liggen er weer allemaal andere handwerkjes te wachten. Heb er weer zin in! Fijn weekend allemaal.

You Might Also Like

12 reacties

 1. Wat fijn dat je weer terug bent in blog land. Heb je vrolijke en inspirerende berichtejs gemist.
  Al vast een fijn en creatief weekend.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk kleurrijk plaatje heb je weer gemaakt. Dat zal vast heel erg leuk staan. Het past in ieder geval heel leuk bij het andere lijstje en het Dala-paardje...
  Ik wens je een heel fijne avond en een prachtig weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk!! Fijn weer iets van je te lezen!! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Stephanie,

  zie ik je niet alleen op IG voorbijkomen maar ook hier. Op je blog is het net iets leuker omdat je hier ook de ontstaansgeschiedenis van je mooie schilderijtje kan volgen.
  Prachtig gedaan; Het lijkt op het retro behang.

  En zoals je zelf zegt: als je één keer verslaafd bent aan handwerken, raak je het nooit meer kwijt. Goed dat je weer erin bent gevlogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je weer inspiratie hebt,hoop veel van je te lezen.
  Lieve groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om te merken dat je er weer bent op het www. Geniet weer van je ideeën en kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fleurig schilderijtje Stephanie en je hebt er meteen een sfeervol hoekje mee gemaakt. Super...hier word ik vrolijk van.
  lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Op het Snorfestival liep een illustrator van Flow-magazine, die op zo'n manier zijn illustratie voor bladen maakt. Lekker vrolijk schilderij.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Absolutely amazing blog you have, Stephanie! Full of colours and inspirations! I'm joining your followers with pleasure!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je dat leuk gedaan, heel vrolijk!
  Jammer van je werk, maar goed dat je je gedachten verzet met dingen waar je blij van wordt!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

CURRENTLY ON INSTAGRAM

DISCLAIMER

Copyright © 2012-2017 Stéphanie Haytink | All Original Content. All Rights Reserved. No part of this publication may be sold or used for resale, reproduced and/or made public through social media, printing, photocopying, microfilm or any other means without prior written permission of Stéphanie Haytink, Handwerkjuffie