Een zomerse GRANNY XL deken


Wat een heerlijke, zonnige moederdag was het vandaag. Een fijne dag om lekker buiten te ontspannen na hectische weken. Niet alleen buiten, maar ook in mijn eigen leven lijkt de zon weer te gaan schijnen. Het stond de afgelopen jaren behoorlijk op z'n kop maar daar lijkt verandering in te zijn gekomen. 

- Deze vrolijke vaas heb ik op de Vrijmarkt gevonden. Zo blij mee! - 


- De nieuwe plantjes kunnen nog wel even wachten... - 

In ieder geval geniet ik nu van de momenten dat ik lekker ontspannen buiten kan zitten haken. Met Trix, Juul en Muffin om me heen kan ik me ontzettend gelukkig voelen. En Juul ook... op zijn nieuwe slaapplek... een plantenbak met verse aarde!
Ik was een kleine maand geleden aan mijn Granny XL deken begonnen en inmiddels alweer even af. Tijd om even het resultaat te laten zien. Het haken van de deken ging opmerkelijk snel. Veel sneller met deze grote vierkanten dan met kleinere. Was een leuk project om even tussendoor te maken, zonder al te veel na te denken.
De kleuren vormen bij elkaar een bonte mix. Een zomerse mix! Een bonte rand zou net iets te veel worden. Daarom koos ik voor een brede, rode rand. Eén van mijn favoriete kleuren. 

Op naar het volgende, zomerse project!