Op reis naar... Parijs!

mei 31, 2015


De grootste wens van mijn dochter was een reis naar Parijs. Al heel lang, maar het was er gewoon nog nooit van gekomen. Tot vorig weekend. 
Voor haar verjaardag heeft ze een weekend Parijs cadeau gekregen. Twee dagen op en neer met de bus. Het werd een gezellig moeder-dochter weekend. Vermoeiend, maar heerlijk weer en wel heel veel gezien. Dochterlief had de leiding ;-). Ze mocht zeggen wat ze allemaal wilde zien. De Eiffeltoren stond bovenaan het wensenlijstje. Die bezochten we als eerste. Verder stonden de beroemde winkels van de bekende modeontwerpers bovenaan het lijstje. Deze hebben we ook gevonden. En crêpes eten! Dochterlief helemaal blij. 
Tijdens de busrit - heen en terug - had ik mooi de gelegenheid om lekker te haken. Zo ben ik al een paar weken bezig met dit project. Een leuk patroon om te haken. Beetje in Ibiza stijl :-) en mooi omdat het aan beide zijden bijna hetzelfde eruit ziet. Het heeft even geduurd voordat ik wist wat het zou worden, maar ik ben er uit. Het wordt een nieuwe kussenhoes voor Muffin. 

Dit is de bovenzijde. Inmiddels bezig met de rand en nu nog omtoveren tot kussen. Deze week ga ik hem afmaken en Muffin blij maken (Hij ligt nu ook al steeds op het lapje ;-). Onderaan vind je het patroon zoals ik het aan het haken ben. Je kan het zo breed maken als je zelf wilt...

Fijne week allemaal!
You Might Also Like

23 reacties

CURRENTLY ON INSTAGRAM

DISCLAIMER

Copyright © 2012-2017 Stéphanie Haytink | All Original Content. All Rights Reserved. No part of this publication may be sold or used for resale, reproduced and/or made public through social media, printing, photocopying, microfilm or any other means without prior written permission of Stéphanie Haytink, Handwerkjuffie