JEANS recycle

februari 05, 2013

Ik ken bijna niemand die er niet één in huis heeft.... de oude vertrouwde spijkerbroek. De een met een prettiger draagcomfort dan de ander. Maar er komt een dag dat ook jij afscheid moet nemen van jouw lievelingsjeans. Versleten, zachte plekken die bijna door zijn. Eigenlijk kan je er geen afstand van doen.
En daarom hierbij wat ideeën die ik voor je heb verzameld om toch nog iets langer van je oude jeans te genieten. Recycle je oude spijkerbroek en breng hem weer tot leven in de vorm van een tas, kleed of kussen.
Verzamel verschillende oude spijkerbroeken en jasjes. Door ze in vlakken of repen te knippen kan je er een kleed of deken mee naaien.
Denk ook eens aan een quilt.
Vlecht of brei de repen jeans tot een kleedje of tas. Ook leuk... een mobiel hoesje van de achterzak of een hoes om je agenda. Of wat dacht je van een leukkussen of poef?

You Might Also Like

0 reacties

CURRENTLY ON INSTAGRAM

DISCLAIMER

Copyright © 2012-2017 Stéphanie Haytink | All Original Content. All Rights Reserved. No part of this publication may be sold or used for resale, reproduced and/or made public through social media, printing, photocopying, microfilm or any other means without prior written permission of Stéphanie Haytink, Handwerkjuffie