Terug van weggeweest


Niets voor mij, zolang geen blogbericht schrijven. Maar je hebt wel eens van die momenten dat je even te veel aan je hoofd hebt, te druk met andere dingen. Of gewoon even geen energie meer.

Zo'n moment had ik de afgelopen weken. Overrompeld door alles wat de afgelopen maanden op mij af kwam, werd het allemaal even te veel. Onder andere acties rondom de lancering van het boek, wat sollicitatiegesprekken (die helaas weinig opleverden), verjaardagen van beide kinderen, op inkooppad voor mijn webwinkel en een uitwisselingsstudent in huis. Hoewel ik soms minder aan het handwerken was, ben ik toch wel bezig geweest met verschillende projecten.Zo vordert de Ibiza jurk al een heel eind. Alleen de mouwen nog. Hij wordt in opdracht gemaakt, maar schijf het patroon mee om straks te delen.

Ook zijn er de afgelopen weken heel wat pakketjes bezorgd. Uit alle hoeken van de wereld komen de leukste spulletjes binnen die ik straks in mijn webwinkel en op markten ga verkopen. Het lijkt wel alsof ik jarig ben! Een aantal producten zijn inmiddels al in mijn winkel te vinden.  


Zelf ben ik helemaal weg van de houten figuren waar je op kan borduren. Geheel borduren met een kruissteek patroontje, of alleen een figuur, naam of lieve tekst. Leuke kleine projecten die er altijd leuk uit zien. Natuurlijk heb ik er direct zelf een paar uitgeprobeerd en het is werkelijk verslavend om te doen.


Inmiddels ben ik ook aan een groter borduurproject begonnen. Het wordt een kussenhoes in de stijl van Folklore met Flair. Een retro patroon wat zich steeds herhaalt. Daardoor een ideaal werkje om onder het televisiekijken te doen. Gewoon met wat restjes wol wat ik nog had liggen, geborduurd op een lap vilt met voorgestansde gaatjes. Voorlopig ben ik hier nog wel een paar avonden mee bezig,  verstand op nul, gewoon lekker bezig zijn.
(Oh ja, kom je komend weekend ook naar de creabeurs in Arnhem (Rijnhal)? 
Misschien zie ik je zaterdag 12 april wel bij de stand van YourZoap)