Granny Square TISSUEDOOS

januari 15, 2013

Nog altijd bezig met voorbeelden voor de GRANNY'S HAKEN WORKSHOP in Nijmegen en Zwolle. Dit keer een 3D vierkantje met en bloem in het midden. Met valentijnsdag in aantocht heb ik voor dit romantische ontwerp gekozen de kleuren van de liefde te gebruiken... rood en roze.
Voor deze vierkante tissuedoos heb ik 16 granny squares gehaakt. Vervolgens in de juiste volgorde gelegd en aan elkaar gehaakt. Eerst alle naden van boven naar beneden. vervolgens de horizontale naden aan elkaar haken. Daarna heb ik een 'zoom' aan de onderkant gehaakt en ook aan de bovenkant. Aan de bovenkant haak je met vasten door tot de opening klein genoek is. Om de hoeken goed plat te krijgen, telkens 2 steken minderen op de hoek.
Al eerder heb ik een hoes voor een tissuedoos gehaakt. Ook met bloemen, maar toch weer anders. 
Ook leuk toch?

You Might Also Like

0 reacties

CURRENTLY ON INSTAGRAM

DISCLAIMER

Copyright © 2012-2017 Stéphanie Haytink | All Original Content. All Rights Reserved. No part of this publication may be sold or used for resale, reproduced and/or made public through social media, printing, photocopying, microfilm or any other means without prior written permission of Stéphanie Haytink, Handwerkjuffie