Workshop Folklore vilt borduren


Wat een heerlijke en gezellige dag heb ik vandaag gehad. De eerste workshop Folklore vilt borduren vond vandaag plaats. Met een volgeladen auto vol lapjes vilt en borduurgaren vertrok ik vanochtend vroeg richting Uden. Alles op z'n plaats gezet, de ruimte een beetje gezellig gemaakt en daar waren als snel de deelnemende dames. Wat een plezier gezelschap.


Na een verse kop koffie en een stuk taart zijn we aan de slag gegaan met kleuren en project kiezen. Daarna was iedereen lekker bezig. Allemaal met iets anders naar eigen smaak en kleur.  Intussen lekker kletsen en elkaar leren kennen, en hier en daar wat nieuwe steken uitgelegd. 


Natuurlijk was er ook even tijd voor een lunch. En wat een verrassing... Hetty had een gezonde en smaakvolle lunch voor ons gemaakt! Een heerlijke salade, witlofbootjes met garnalen en een aspergesalade met eieren van de eigen kippen en zalm. Zo lief... en lekker!


Wat een lieve dames, en wat een leuke dag. Iedereen is met een tevreden gevoel en mooi project naar huis gegaan. Fijn weekend allemaal!


Op 31 mei ( nog 3 plaatsen) en 21 juni zijn de volgende workshops. Ook zin om mee te doen?