GRAFISCH hoesje

 

Het idee voor de iPadhoes was ontstaan, omdat ik een nieuwe mobiel zou krijgen. En natuurlijk had deze weer een andere maat dan de oude, dus aan de slag voor een nieuw hoesje. Maar omdat ik nog een aantal dagen moest wachten, probeerde ik het tapestry haken eerst uit op de iPadhoes. 


Leuk die folklore patronen, maar op zo'n klein hoesje zouden deze patronen niet geheel tot hun recht komen. Daarom voor de hoes van mijn nieuwe mobiel iets eenvoudigers, meer grafisch en in vrolijkere kleuren. Maar welke? Kleuren kiezen, daar begint ieder project mee en er zijn zoveel leuke kleurencombinaties te verzinnen. Ik koos voor kleuren, passend bij mijn agenda. Deze gaan vaak hand in hand. Net als het patroon trouwens... 


Om de rand van de opening haakte ik picots, erop haakte ik nog een ketting van losse in rood. Eigenlijk zou hij zo af kunnen zijn, maar vond hem voor mijzelf wat aan de saaie kant. Ik heb hem wat opgepimpd met kraaltjes, linten en een goudkleurig mini-spiegeltje. Geïnspireerd op het logo van mijn agenda. Een beetje gek, maar dat past wel bij mij.


Fijn weekend alvast!