The APPLE Project bij Theetje - 2

De energie begint weer een beetje terug te komen. Afgelopen periode was een hele hectische tijd. Een jaar geleden had ik nog een baan voor een paar dagen per week, de rest van de tijd vulde ik met productontwikkeling en grafische vormgeving als zpp-er. En naast werk natuurlijk ook nog de 'gewone' dingen als een huishouden draaiende houden en kinderen opvoeden. Tijd voor iets voor mezelf was er gewoonweg niet. 

Vanaf december is dat allemaal wel anders geworden. Werkeloos, opdrachten minder door de economie... maar wel lekker veel tijd voor mezelf! Heerlijk! dus ik begon enthousiast te breien, haken, borduren en te bloggen. Hartstikke leuk allemaal. Heb er behoorlijk wat energie van gekregen, maar op een gegeven moment was het toch helemaal op. Gek, he? Heb ik opeens zoveel tijd en zoveel ideeën, ik wil zoveel, maar wat wil ik nu echt. En neem ik ook wel voldoende tijd om me weer lekker op te laden? En dan die winter die maar niet van ophouden wist.... afgelopen weken wel een tikkie in een dip gezeten.

Maar de energie is weer terug. Door jullie enthousiaste reacties op mijn blog, het APPLE PROJECT bij Theetje en door mijn bezoek afgelopen weekend aan de Sunday Market in Amsterdam. Zondagochtend las ik het op een van jullie blogs dat het er weer zou zijn en na eerdere enthousiaste berichten hierover, besloot ik gewoon in de auto te springen en te gaan. Allemaal kraampjes met handgemaakte dingen. Van textielknutsels, schilderijen, meubels, tassen tot de lekkerste hapje. Heel inspirerend allemaal.

En dan viel er vanochtend vroeg ook al de envelop met de vilten appel van Theetje op de mat! Met een schattig briefje, kaartje en gehaakt appeltje erbij. Weet je nog, van The APPLE Project wat zij heeft bedacht. Heb er zin in om er iets leuks van te maken. Pimp ook een vilten appel en laat hem uiterlijk 27 april (nieuwe datum!!) aanstaande zien wat jij ervan hebt gemaakt. Leuk initiatief! Ik doe mee en inmiddels doet AMBELA ook mee! En jij? 
Kijk hier of op de website van Theetje voor meer info...