Telefoonhoesje van HEMA - 2

Wat een feest is het toch altijd om jullie berichtjes te lezen. Ik word daar zo blij van. En al die nieuwe volgers... Welkom allemaal! Hoop dat we elkaar veel zullen inspireren. En dan doen we. Want regelmatig zie ik op andere blogs weer projecten voorbij komen die mij bekend voorkomen ;-).

Zoals hieronder...
 Vorig jaar heb ik jullie het telefoonhoesje laten zien wat ik in het verleden voor HEMA heb ontworpen. Deze knutsel was onderdeel van een serie met onder andere een slinger van vilt, een kussenhoesje en nog wat dingen met kralen.
De serie is hier en daar nog bij HEMA te koop, maar ook al deels vervangen door nieuwe voorjaarskleuren.

Esther van Hobby Es heeft het complete knutseldoosje ook gekocht. Maar vond deze basisset ook wat saai en heeft hem net zo mooi gepimpt. Zie hier het resultaat! 
Kijk eens op haar vrolijke blog... ze maakt ontzettend leuke dingen in hele gezellige kleuren.

JIJ OOK?
Na het telefoonhoesje van Esther ben ik wel nieuwsgierig geworden. Is er misschien nog iemand die hem heeft gekocht en er zelf iets moois van heeft gemaakt? Ik zou het leuk vinden als je mij een eindresultaat wilt laten zien. Je kan een e-mail naar mij sturen met je foto en dan plaats ik hem op mijn blog met eventueel een linkje naar jouw blog. Ben zo nieuwsgierig geworden!!!