The APPLE Project bij Theetje

Een tijdje geleden vond Creathea in een kringloopwinkel en super retro handwerkpakketje. 
Gestanste vilten appels waar je zelf van alles mee zou kunnen doen. Maar wat?? De vorige eigenares wist er in ieder geval geen raad mee. Het belandde niet voor niets bij de kringloopwinkel!

Theetje heeft mij benaderd om mee te doen aan haar appel project. Ik woon tenslotte in de Betuwe, dus binnenkort verschijnt de bloesem (en daarna de appels) weer aan de bomen. Of ik misschien ook een appeltje wilde pimpen? Tuurlijk! Ze zou de rode versie naar mij opsturen en daar ga ik natuurlijk iets vrolijks van maken. Hartstikke leuk om te doen en ideeen genoeg.

Doe je ook mee?
Onderstaand vind je het patroon van de vilten appel.  Neem hem over, knip hem 2x uit in rood, groen of geel vilt. De werkelijke grootte is 20 cm breed en 16 cm hoog. Je mag er verder van alles mee doen of van maken. Als de appelvorm nog maar te herkennen is. Decoreer hem met stofjes, borduren, haken, breien, vlechten... Maak er een pannenlap van, onderzetter, tas of kussen.... Alles kan!
Maak er vervolgens een foto van en mail deze uiterlijk zaterdag 13 april naar mij of naar Theetje!
De resultaten laten we op onze blogs zien. Daarna mogen jullie kiezen wie de meest originele vilten appels heeft gemaakt en de winnaar krijgt een leuke verrassing van Thea en mij. 
Meer weten over The Apple Project? Kijk even op de website van Theetje. 
Ze maakt echt hartstikke vrolijke dingen.