Goed voorbereid... meet&greet in Den Bosch

maart 12, 2014


De haakwerkjes liggen al een tijd stil in hun wolmand te wachten. Het vullen van mijn webshop en de komende beurs nemen een hoop tijd in beslag. Morgen en overmorgen kunnen jullie mij misschien tegenkomen op de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen in Den Bosch. Met een stapeltje boeken en de projecten die ik hiervoor gemaakt heb. 


Ik heb er ontzettend veel zin in. Lijkt me ontzettend leuk jullie te ontmoeten bij de stand van YourZoap (donderdag), 't Trendje (donderdag 12-13 uur) of ByPetra (vrijdag). Je mag je boek laten signeren, maar vind het ook leuk je vragen te beantwoorden die je wellicht hebt. Of gewoon even bijkletsen. Leuk!


De dames van Yourzoap en ByPetra hebben overigens heel erg hun best gedaan om alle materialen die ik heb gebruikt bij elkaar te zoeken en een leuke workshop in de stijl van Folklore met Flair te verzinnen. Hoe leuk is dat! Zelf heb ik afgelopen week nog een giveaway kaart gemaakt met een leuk patroontje. Gisteren zijn de kaarten binnengekomen en wat word je daar vrolijk van. Een cadeautje voor de kopers van mijn boek... 


Verder de afgelopen week nog meer DIY-pakketjes gemaakt voor in mijn webshop. Samen met 2 vriendinnen die hebben geholpen met lapjes en draadjes knippen, want daar gaat behoorlijk wat werk en tijd in zitten. En waar,  oh waar heb ik de ruimte om het allemaal samen te stellen? Mijn woonkamer lijkt de laatste weken meer op een atelier dan op een huiskamer. Maar ze worden leuk, er zijn er al aardig wat op de post gegaan en om de paar dagen komen er weer anderen bij. Heb je het boekje ook al in huis en ben je nog op zoek naar de juiste materialen? Kijk dan even hier.


Hoop snel de haakwerkjes te kunnen oppakken.... )Ben wel met iets heel leuks, tikkeltje IBIZA, bezig...).

You Might Also Like

8 reacties

 1. Was blij verrast dat ik het boekje heb gewonnen bij jou give-a-way. Inmiddels ontvangen en het is echt een geweldig mooi boekje. Super gave spulletjes!
  Dank je wel Stephanie.

  Groetjes,
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er allemaal erg leuk uit!! Ik zie, denk ik, mijn pakket al staan op de foto, Ik kijk er naar uit :-) Veel plezier op de beurs vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier en succes op de beurs Stephanie. Jammer dat ik niet in de gelegenheid ben om naar de beurs te komen.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stephanie,
  Wat leuk om je ontmoet te hebben vandaag ....fleurig en kleurig zoals je blog....erg leuk ...heb genoten van het dagen in Den Bosch ....

  Liefs
  Marjo
  Marjo's Cosy Corner

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om je vanochtend op de beurs te zien en dank je wel voor het signeren van je mooie boek. Groetjes van Marianne (van madebymaly.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Marjo en Marianne, was ook zo leuk om jullie te hebben ontmoet. Jullie hebben er voor gezorgd dat ik een TOP dag heb gehad. Dank je wel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vandaag het pakket ontvangen, heel mooi en het ziet er erg verzorgd uit!!!
  Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen

CURRENTLY ON INSTAGRAM

DISCLAIMER

Copyright © 2012-2017 Stéphanie Haytink | All Original Content. All Rights Reserved. No part of this publication may be sold or used for resale, reproduced and/or made public through social media, printing, photocopying, microfilm or any other means without prior written permission of Stéphanie Haytink, Handwerkjuffie