Goed voorbereid... meet&greet in Den Bosch


De haakwerkjes liggen al een tijd stil in hun wolmand te wachten. Het vullen van mijn webshop en de komende beurs nemen een hoop tijd in beslag. Morgen en overmorgen kunnen jullie mij misschien tegenkomen op de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen in Den Bosch. Met een stapeltje boeken en de projecten die ik hiervoor gemaakt heb. 


Ik heb er ontzettend veel zin in. Lijkt me ontzettend leuk jullie te ontmoeten bij de stand van YourZoap (donderdag), 't Trendje (donderdag 12-13 uur) of ByPetra (vrijdag). Je mag je boek laten signeren, maar vind het ook leuk je vragen te beantwoorden die je wellicht hebt. Of gewoon even bijkletsen. Leuk!


De dames van Yourzoap en ByPetra hebben overigens heel erg hun best gedaan om alle materialen die ik heb gebruikt bij elkaar te zoeken en een leuke workshop in de stijl van Folklore met Flair te verzinnen. Hoe leuk is dat! Zelf heb ik afgelopen week nog een giveaway kaart gemaakt met een leuk patroontje. Gisteren zijn de kaarten binnengekomen en wat word je daar vrolijk van. Een cadeautje voor de kopers van mijn boek... 


Verder de afgelopen week nog meer DIY-pakketjes gemaakt voor in mijn webshop. Samen met 2 vriendinnen die hebben geholpen met lapjes en draadjes knippen, want daar gaat behoorlijk wat werk en tijd in zitten. En waar,  oh waar heb ik de ruimte om het allemaal samen te stellen? Mijn woonkamer lijkt de laatste weken meer op een atelier dan op een huiskamer. Maar ze worden leuk, er zijn er al aardig wat op de post gegaan en om de paar dagen komen er weer anderen bij. Heb je het boekje ook al in huis en ben je nog op zoek naar de juiste materialen? Kijk dan even hier.


Hoop snel de haakwerkjes te kunnen oppakken.... )Ben wel met iets heel leuks, tikkeltje IBIZA, bezig...).