Wat een leuke dag!


Vanochtend was het dan zover... Op deze heerlijk zonnige ochtend reed ik met een auto vol projecten uit Folklore met Flair, wat dozen met boekjes en een mandje vol proviand naar het zuiden. Op naar Den Bosch, op naar de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen. 

Na mijn kleurrijke knutsels op de kraam te hebben gedecoreerd bij Yourzoap, heb ik ook een bezoekje gebracht aan ByPetra. Morgen ben ik te gast bij haar stand. Vandaag dus bij Yourzoap waar een hele kraam ingericht was in de Folklore met Flair stijl. Allemaal materialen - van vilt tot kralen en onwijs leuke DIY pakketjes lagen al te wachten. Wat een feest! Zo kleurrijk allemaal. Beiden geven ook leuke workshops in de stijl van. Zo gezellig en vrolijk!


Om 10 uur gingen de deuren open en vanaf dat moment kon de dag helemaal niet meer stuk. Een groot aantal Nederlandse en Vlaamse bloggers zijn langgeweest en hebben een bezoekje gebracht aan de kraam, velen gingen ook met een gesigneerd boekje naar huis. En wat een leuke gesprekken heb ik met jullie gehad. Met Heleen, Marianne, Marieke, Lia, Marjo en al die anderen die ik vergeet te noemen.... Natuurlijk over het boekje en over mijn blog, maar ook kwamen er dames langs met projecten die ze ooit hadden gemaakt aan de hand van patroontjes die ik in het verleden heb gedeeld. Zo leuk om te zien. 

Bij 't Trendje heb ik ook gesigneerd en gezellig over wolletjes en patronen gekletst met Hennie. Leuke dame! Heb nu alweer zin in morgen. Wat is het ontzettend leuk om zo gezellig omringd te worden door mooie spullen en lieve, leuke en gezellige dames. Morgen ben ik byPetra, kom je ook langs. Lijkt me leuk om je te ontmoeten!