Veel VILT en ander leuks

maart 07, 2014


Wat een heerlijke voorjaarsweek. De kinderen hebben vakantie, maar uitslapen is er niet echt bij. De hele week ben ik bezig geweest met het maken van DIY handwerkpakketten, passend bij de projecten uit het boek. Ook zijn de meters vilt binnen in de kleuren die in Folklore met Flair gebruikt worden.

Al deze spulletjes wil ik aanbieden in mijn nieuwe webshop. Jawel een echte Handwerkjuffie winkel waarin straks patronen en materialen komen in verschillende thema's. Maar jee, wat een werk! Nog nooit zoiets gemaakt en wat komt er veel bij kijken. Maar al doende leert men en de winkel, alhoewel nog lang niet klaar, begint al echt ergens op te lijken.


Komend weekend alle dozen met materialen en pakketjes een plekje in huis geven. Dat betekent - naast genieten van de heerlijke zonnige voorjaarsdagen - flink opruimen omplaats te maken. En natuurlijk verder de shop invullen en zorgen dat alles gaat werken.

Naast de Folklore met Flair DIY-pakketten lag er nog iets te wachten... Een leuke kaart met give-away patroon om straks op de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen weg te geven als je mijn boekje koopt! Patroontje bedacht, kaart in elkaar geknutseld en op... naar de drukker. Nu maar afwachten of de postbode ze op tijd bezorgd. Vast!


Het patroontje heb ik zelf ook uitgewerkt. In verschillende kleuren. Het zijn kleine hartjes geworden, die je aan de sleutels, tas of cadeautje kan hangen. In je eigen favoriete kleuren te maken. Leuk met lintjes of pompons en kralen.


Zaterdag 8 maart om 18.00 uur zal ik samen met Sterre de winnaars bekend maken van de entreekaarten & workshops én het boekje Folklore met Flair. Tot dan, fijn weekend en lekker genieten van de zon!

(ps. Tijdelijk kan je mij niet bereiken via info@handwerkjuffie.nl, wel via s.haytink1@upcmail.nl...
Hoop dat dit zo snel mogelijk herstelt is...)

You Might Also Like

5 reacties

 1. Wow wat ben jij druk met ontzettend leuke dingen!
  Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk al die mooie kleuren,succes met alles een plekje zoeken....en natuurlijk genieten van het mooie weer. Gr Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat prachtig al die kleurtjes en wat een werk heb je verzet, gaafff je eigen internet winkeltje
  Ik dacht dat je al open was en heb in al mijn enthousme een bestelling geplaatst :) maar nu ik dit lees een beetje te snel geloof ik :) ik mail je na het weekend even,i geniet van het prachtige weer en van je winkeltje liefsss Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow zo te lezen heb je bergen met werk verzet. Hoop dat je in de tussentijd goed voor jezelf blijft zorgen. Ik vind je maaksels in ieder geval prachtig!
  Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De winkelschappen zijn nog wel erg leeg hoor. Maar het ziet er al erg leuk uit, leuk die verschillende kopjes. Ik heb meteen bij bohemian gekeken en onder het noorse kopje. Ik kom terug hoor.....

  BeantwoordenVerwijderen

CURRENTLY ON INSTAGRAM

DISCLAIMER

Copyright © 2012-2017 Stéphanie Haytink | All Original Content. All Rights Reserved. No part of this publication may be sold or used for resale, reproduced and/or made public through social media, printing, photocopying, microfilm or any other means without prior written permission of Stéphanie Haytink, Handwerkjuffie