Volop ideeën

maart 23, 2014Vandaag een dag met volle wasmanden, stofzuiger en andere poetsspullen. Het was na de drukke weken nodig om eens flink de bezem door het huis te halen. Wellicht een beetje raar om het op zondag te doen, maar gisteren was ik ook alweer een dagje weg.

Een dag naar de vakbeurs in Duitsland... De eerste keer op in vakbeurs met de mooiste garens en stoffen. Heerlijk! Het is alsof je aan het winkelen bent, maar dan met de mooiste spullen en fantastisch gepresenteerd. Heerlijk ideeën opgedaan, contacten gelegd en mijn eerste orders voor mijn webshop geplaatst. Nog een paar weken wachten en dan liggen de eerste spullen op de stoep. Daarnaast heb ik zelfs aan een Amerikaanse standhouder mijn boekje verkocht (Handwerkjuffie goes to the USA!!!), was er ok ruimte om aan leuke workshops mee te doen... Ik maakte een armbandje van viltreepjes, een mini speldenkussen (of broche) in een dopje en een kleurrijke hanger met mooie lintjes. Een boeiende dag!

Oh ja, ik zou nog even mijn cadeautje van Caroline laten zien. Een leuke zelfgemaakte verpakking met 3 bijpassende waxinelichtjes en heerlijke chocola. Leuk om te geven, leuk om te krijgen...

You Might Also Like

6 reacties

 1. Klinkt goed je dag op de vakbeurs!
  Dan is zo'n dag huishouden weer even heel wat anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke en mooie dingen!
  Die beurs klinkt super!
  Liefs Danielle
  ahappymess.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt mij geweldig, zo'n vakbeurs! Wat zijn die kralen mooi!! Ik heb hier nog heel veel houten kralen, leuk om weer daar eens wat mee te doen.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me heerlijk om over z'n beurs te lopen en leuke workshop's heb je gevolgd :)
  Fijne nieuwe week lieve groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker bezig...en dat huishouden...helaas het hoort erbij ;)
  Wat super trouwens dat je het boekje naar de USA gaat...geweldig, wordt het dan vertaald?
  Had het armbandje op IG gezien..leuk idee!
  Lieve groet,
  Letty/Elle-Bee

  BeantwoordenVerwijderen

CURRENTLY ON INSTAGRAM

DISCLAIMER

Copyright © 2012-2017 Stéphanie Haytink | All Original Content. All Rights Reserved. No part of this publication may be sold or used for resale, reproduced and/or made public through social media, printing, photocopying, microfilm or any other means without prior written permission of Stéphanie Haytink, Handwerkjuffie