BIRDS... IPAD cover

mei 22, 2013

Ontwerp: Handwerkjuffie

Nog een kleine week te gaan en dan sta ik op de Hip en Handgemaaktmarkt in Arnhem. Al weken ben ik er mee bezig. Wat ga ik verkopen? Hoe ga ik het presenteren... Een hoop werk, maar ook heel leuk om te doen. Heb er veel zin in. 
Naast creaties die jullie in de afgelopen tijd voorbij hebben zien komen, ga ik ook folkloristische zelfmaak pakketjes verkopen. Complete pakketen met alle benodigde materialen, beschrijving en uitleg borduursteken erbij. Dus zodra je na een middagje inspiratie opdoen het hebt gezien in Arnhem... hup, snel naar huis en aan de slag met borduurgaren en vilt. Leuk om zelf te maken.
Eén van de zelfmaak pakketten is deze IPad hoes van vilt. De hoes is vrij stevig en lastig om de figuurtjes rechtstreeks op aan te brengen. De vilten figuurtjes borduur je dus los naar eigen inzicht. 
Als je daarmee klaar bent, leg je ze op de juiste plaats en lijm je deze er op met transparant (opdrogende) alleslijm. De IPad hoes sluit met klittenband maar een leuke lus en knoop zouden ook goed staan. Of wat dacht je nog van een geinig gekleurd bandje erlangs?
LAPSWAP & CRECYCLING
Op de Hip en Handgemaaktmarkt in Sonsbeekpark Arnhem is het goed RUILEN! Bij de infokraam kun je laprestanten ruilen. Het idee van Lapswap is eenvoudig: Knip 4 lappen van 50x50 cm en verpak deze feestelijk. Zelf kun je op hetzelfde moment weer een pakje meenemen en kom je aan 4 nieuwe lapjes. Om je lappenvoorraad weer mee aan te vullen! 

Bij de bakken van crecycling mag iedereen z'n hoog-potentieel-creatieve restanten achterlaten. Je snapt het wel: knopen, wol, oude kralen, plastic beestjes... noem maar op. Ligt er iets bij wat je goed kunt gebruiken? Voor een vrije gift mag je het meenemen. Want het is leuker er iets creatiefs mee te doen dan naar de kringloop te brengen!

Dus niet vergeten als je komt!

You Might Also Like

9 reacties

 1. Oh, wat een super leuke IPad hoes! Dat heeft een hoog heb gehalte. (Moet je wel een IPad hebben natuurlijk)

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve haakjuffie,
  Wat een geweldige hoes voor de I-pad. Heel jammer dat Arnhem voor mij zeker 2 uur rijden is. Anders had ik zeker zo'n pakketje bij je gekocht. Namelijk verslaafd aan mijn I-pad en freubelen.
  Groetjes Kiki

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie hoes zeg, zoeentje mag er ook wel om mijn tabletje heen zitten!
  Voor mij zijn de markten helaas ook te ver :(
  Zou heel graag zelf op eentje staan, maar dan moet ik nog even wat doorknutselen haha

  Liefs *TwinklezCreations

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hopelijk word het een beetje mooi weer. Leuke dingen heb je. Het staat in mijn agenda, ik ga proberen de rest van het gezin enthousiast te maken en langs te komen....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi die hoes voor de ipad. Jammer dat de markten niet at meer in de beurt zijn.
  Ik wil j in elk heval veel plezier toewensen.
  Liefs, Mlanie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat klinkt als een hele leuke markt, dat zou ik ook wel een keer willen. En jou Ipad hoesjes zijn erg schattig! Jammer dat ik geen Ipad heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig meis die Ipad hoes! En zeker veel makkelijker om eerst de vogeltjes te versieren en dan pas erop te lijmen!!!!!

  Succes op de markt!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je op deze markt gaat staan.
  Zelf mocht ik de sfeerproeven door te helpen op de kraam bij HHM in Nijmegen.
  Helaas moet ik zondag werken en kan ik niet komen.
  Sta je binnenkort ook in Deventer?
  Alvast heel veel kijk en verkoop plezier.

  Groetjes Bloemar

  BeantwoordenVerwijderen

CURRENTLY ON INSTAGRAM

DISCLAIMER

Copyright © 2012-2017 Stéphanie Haytink | All Original Content. All Rights Reserved. No part of this publication may be sold or used for resale, reproduced and/or made public through social media, printing, photocopying, microfilm or any other means without prior written permission of Stéphanie Haytink, Handwerkjuffie