BIRDS... IPAD cover

Ontwerp: Handwerkjuffie

Nog een kleine week te gaan en dan sta ik op de Hip en Handgemaaktmarkt in Arnhem. Al weken ben ik er mee bezig. Wat ga ik verkopen? Hoe ga ik het presenteren... Een hoop werk, maar ook heel leuk om te doen. Heb er veel zin in. 
Naast creaties die jullie in de afgelopen tijd voorbij hebben zien komen, ga ik ook folkloristische zelfmaak pakketjes verkopen. Complete pakketen met alle benodigde materialen, beschrijving en uitleg borduursteken erbij. Dus zodra je na een middagje inspiratie opdoen het hebt gezien in Arnhem... hup, snel naar huis en aan de slag met borduurgaren en vilt. Leuk om zelf te maken.
Eén van de zelfmaak pakketten is deze IPad hoes van vilt. De hoes is vrij stevig en lastig om de figuurtjes rechtstreeks op aan te brengen. De vilten figuurtjes borduur je dus los naar eigen inzicht. 
Als je daarmee klaar bent, leg je ze op de juiste plaats en lijm je deze er op met transparant (opdrogende) alleslijm. De IPad hoes sluit met klittenband maar een leuke lus en knoop zouden ook goed staan. Of wat dacht je nog van een geinig gekleurd bandje erlangs?
LAPSWAP & CRECYCLING
Op de Hip en Handgemaaktmarkt in Sonsbeekpark Arnhem is het goed RUILEN! Bij de infokraam kun je laprestanten ruilen. Het idee van Lapswap is eenvoudig: Knip 4 lappen van 50x50 cm en verpak deze feestelijk. Zelf kun je op hetzelfde moment weer een pakje meenemen en kom je aan 4 nieuwe lapjes. Om je lappenvoorraad weer mee aan te vullen! 

Bij de bakken van crecycling mag iedereen z'n hoog-potentieel-creatieve restanten achterlaten. Je snapt het wel: knopen, wol, oude kralen, plastic beestjes... noem maar op. Ligt er iets bij wat je goed kunt gebruiken? Voor een vrije gift mag je het meenemen. Want het is leuker er iets creatiefs mee te doen dan naar de kringloop te brengen!

Dus niet vergeten als je komt!