KUSSEN... wat haken en naaien

De schoolvakantie is alweer bijna voorbij, en ook die mooie zonnige dagen! Maar wel even heerlijk buiten kunnen genieten van die fijne zonnestralen en de tuin. Alles wordt alweer lekker groen, bloemetjes en vruchten verschijnen weer langzaam aan de struiken en bomen. Heerlijk... voorjaar!
Heb lekker met een berg gekleurde wol buiten kunnen zitten en gehaakt. Een ronde cirkel met als bedoeling deze te gebruiken voor het decoreren van een kussenhoes. Elke toer een andere kleur, een andere steek. Beetje puzzelen om toch een mooie platte cirkel te krijgen. Maar het is gelukt. 
Vandaag is de zon weer verdwenen, maar gaf mooi de gelegenheid om weer binnen achter de naaimachine te kruipen. Van 3 verschillende stoffen heb ik het hoesje gemaakt en de gehaakte cirkel er ook op genaaid. En heb je de achterzijde gezien? Die sluit niet met knoopjes, maar met 3 kleine schattige bloempjes. Ik ben er weer helemaal blij mee. Was ook leuk om te doen en wil hem weer graag met jullie delen.
Ik wil jullie tevens bedanken voor altijd die lieve en gezellige reacties. Op mijn blog, maar ook via Pinterest of mail. Echt superleuk! Van over de hele wereld hebben creatieve dames wel iets van mij voorbij zien komen. Of van Needlecraft Missy. Of Handicrafts Missy... want zo word ik elders blijkbaar ook wel genoemd. Grappig! Behalve uit Nederland, ook bloggers uit Belgie en Duitsland. Maar wat mij vooral verbaast... zoveel uit Zuid-Amerika (Brazilië en Argentinië), Rusland en Australië. Inmiddels al bijna 100.000 pageviews in een half jaar tijd. Dank jullie allemaal voor jullie reacties en belangstelling. Hoewel ik niet altijd direct reageer op jullie nieuwe berichtjes, volg ik jullie wel allemaal terug en kijk ik ook vaak op jullie blogs. Er komt zoveel moois en gezelligs voorbij!!
Iets minder was vandaag de reactie van ANONIEM ... maar wel ondertekend met 'groetjes, Jolanda'. Maar misschien heet Jolanda wel geen Jolanda, maar Marloes of Nienke of... wie zal het zeggen. Ze liet twee berichtjes achter in een van mijn eerste posts, mijn Tiroler sleutelhangers en het decoratief Tiroler hart. Ik heb de berichten van haar verwijderd, maar wil ze toch even met jullie delen.

"Stom iets, veel te moeilijk logisch dat er nog geen reacties zijn!!!!! Groetjes jolanda"
"Echt een rotsite! je kan er beter mee stoppen. Groetjes jolanda"
Gezien de inhoud van de berichtjes zal 'Jolanda' dit zelf niet lezen. En Jolanda, je hoeft het ook niet te lezen, of te volgen. Zelf vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Op mijn manier. En dit ook met jullie - lezers - te delen. Wellicht willen jullie dit ook eens proberen, vandaar. De een zal het leuk vinden, de ander vindt het misschien niets. Of niet in haar stijl of smaak. Of gewoon niet alles even leuk. Dat kan. Dan klik je het gewoon weg en kijk je op andere blogs, toch? Maar dat je dan mijn hele blog tot het einde doorloopt, en tot slot deze twee reacties achterlaat. Daar überhaupt de moeite voor neemt. En dan ook nog ondertekend met "groetjes".... Sommige mensen....