100.000 pageviews

Wow... normaal heb ik dat niet zo snel, maar nu ben ik toch wel een beetje trots op mezelf. En op jullie.  Komend weekend is het een precies half jaar geleden dat ik met dit blog gestart ben en mijn eerste bericht heb geplaatst.  Jullie delen altijd zoveel leuke ideeën. En het leek me zo leuk om te laten zien waar ik mee bezig ben. Om jullie ook weer op mijn beurt te inspireren. Een half jaar waarin ik dingen heb gedaan en kunnen doen die ik leuk vind. 

Maar een blog zonder lezers of volgers is toch ook geen blog. Inmiddels ben ik de magische grens van 100.000 pageviews overschreden. Op naar de 200.000! Al die leuke reacties die ik op mijn nieuwe creaties krijg. Heb het gevoel dat ik een aantal van jullie al heb leren kennen, terwijl ik jullie nog nooit 'in het echt' gezien heb. Bijzonder! Maar ook zo geweldig leuk om te zien dat het ook echt inspirerend werkt en dat ik hier en daar weer wat terug zie op jullie blogs. Neem de gehaakte conservenblikken bijvoorbeeld. Of het grannyvest. Soms kom ik opeens mijn eigen creaties op jullie blogs tegen. Of Facebook. Super! En inmiddels al zoveel gemaakt. Een kleine impressie zien jullie hierboven.

Maar ook de ontroerende mails die ik van lezers heb ontvangen, zoals een dame die heel graag een Tiroler hartje wilde kopen voor haar in Oostenrijk geboren schoondochter. Lisa die wilde leren haken. En zelfs producenten die ontwerpen of proefmodellen voor hun product hebben laten maken. Wellicht zien we dat straks in de winkel terug. Of op de markt... Want wat vind ik het een eer dat ik daar mag staan. Over twee weken op de Hip en Handgemaaktmarkt in Arnhem en in september op de 10e Boerenmarkt in Polsbroek.

Echt... alles bij elkaar geeft dat zo'n trots gevoel en een geweldige stimulans om lekker door te gaan!
Dankzij jullie allemaal... DANK!