HIP EN HANDGEMAAKT MARKT... leuk!

Gisteren was dan eindelijk de dag waar ik al een paar weken naar uit had gekeken... Voor het eerst met mijn handwerkspullen op de markt. Afgelopen weken was ik behoorlijk productief geweest met het maken en bedenken van nieuwe producten. Reuze spannend vond ik het. Zou ik wel genoeg hebben om zo'n kraam mee te vullen? En waar zou nou de meeste interesse voor zijn? Helemaal toen de afgelopen week het slechte lenteweer bleef aanhouden. Zouden alle voorbereidingen niet voor niets zijn geweest?
Ook liet het mooie weer gisteren het afweten. En koud dat het was! Maar ondanks dat had ik er toch heel veel zin in. En wat was het leuk! Ter assistentie had ik dochterlief en een vriendin meegenomen en ze hebben beiden heel goed geholpen. Fijn! We stonden ook op een geweldige plaats, met achter ons het hertenkamp. De hertjes keken ook af en toe mee over onze schouders. Maar wat ik het allerleukste van deze dag vond, waren de vele volgers die mij kwamen bezoeken. Telkens weer stond er iemand voor mijn kraam die een teken van herkenning gaf. Oh, deze ken ik van de website. En oh ja, die heb ik ook al eens voorbij zien komen. Staat zo en zo op de foto! Zoveel leuke mensen ontmoet en fijne gesprekken gehad. Dames die kwamen, omdat ze op mijn blog hadden gelezen dat deze markt er was. En dames die speciaal kwamen om mij te ontmoeten. Wat ontzettend leuk en heel bijzonder! 

Ondanks het slechte weer en daarom de geringe bezoekers hebben we toch de dag positief kunnen afsluiten. Heb er weer een heerlijke stoot energie van gekregen! Smaakt naar meer...