IPad hoes PEACOCK

Even een paar dagen met iets anders bezig geweest... Door alle voorbereidingen voor de markt waren wat andere dingen blijven liggen. Tijd om te solliciteren, fotostyling op lokatie voor een leverancier en wat nieuwe grafische werkzaamheden opgepakt. Kan helaas niet altijd bezig zijn met stofjes en bolletjes wol. 
Daarom nu even iets wat ik al eerder had gemaakt maar nog niet aan jullie had laten zien... een IPad hoes met pauwen erop. Deze verkocht ik ook als zelfmaakpakket op de markt... Net als die met de vogeltjes erop. Trouwens, niet alleen op de markt. Daarna ontving ik al van een aantal van jullie een mail of er niet een over was. En die zijn inmiddels op de post gegaan. 

Wordt het toch tijd voor een wereldwijd winkeltje.. haha!

Nee, eerst even die andere dingen afronden en weer wat nieuws gaan maken. Daarna zien we wel weer verder! Ben wel alweer begonnen aan een heerlijk gehaakte omslagdoek. Even lekker weer iets voor mijzelf! Hierover binnenkort meer.
ZELFMAAKPAKKET
Zou je ook zo'n pakket willen bestellen? Een winkeltje heb ik nog niet, maar je mag me wel een mail sturen. Het pakket bestaat uit een vilten boekje of hoes, vilt en borduurgaren in verschillende kleuren, patroon, werkbeschrijving en klittenband (Ipadhoes). De grijze notitieboekjes of de IPadhoezen kosten 15,20 euro (inclusief verzendkosten in Nederland, 19,70 euro voor België). 
De pakketjes met rode notieboekjes zijn helaas al allemaal verkocht!