Nog meer KUSSENS...

Zo, toch nog goed kunnen slapen... na die berichtjes van gisteren. Overweldigend gewoon. Haha! Dank voor al jullie lieve berichtjes. Dat had ik even nodig! Ik ga gewoon lekker verder waar ik was gebleven (was ik trouwens toch wel van plan) en heb de instellingen na tips van jullie aangepast.

Bij het ene kussen is het niet gebleven, ook al is dit stiekem wel mijn favoriet. Ik heb er nog een paar gemaakt. Het is namelijk zo leuk om zulke cirkels te haken. Elke rij anders, telkens in kleuren passend bij de gebruikte stoffen.
Over stoffen gesproken... Weet je nog dat ik mee heb gedaan aan de Lapswap van Mamarieke? Ik liet jullie de lapjes zien die ik gekregen had van andere bloggers. Twee van deze lapjes heb ik meteen al gebruikt in deze kussenhoesjes.

Eentje van Barbera (de oranje met witte bloempjes). Dit is echt een retrokussen geworden. Haar stof paste prima bij mijn vintage stofjes. Deze heeft ook een gehaakte rand aan de buitenkant van de cirkel.

En ik heb ook de schattige bloemetjesstof gebruikt van Elke Dag Zaterdag op het blauw met bruine kussen. Voor de achterkant van de kussens gebruikte ik weer een sluiting van gehaakte bloempjes, in plaats van knopen.


Zo... en nu ga ik echt het huis poetsen... bollen wol en draadjes overal opruimen. Overgebleven lapjes weer keurig op de stapel. Even weer alles op orde brengen. Veel te veel met andere... lees leukere ... dingen bezig geweest de laatste tijd. 

Fijne moederdag morgen!