LAPSWAP bij MaMarieke

mei 07, 2013

Alweer een paar weken geleden heb ik meegedaan aan MaMarieke's Lapswap. Heel leuk... Je zoekt wat lapjes uit je eigen lappenmand bij elkaar, en maakt er een mooi pakje van. Even strijken, kaartje erbij, opsturen... en dan maar afwachten. Hieronder de lapjes die ik heb verstuurd...

Mamarieke heeft de afgelopen weken bergen van dit soort kleurige lapjes binnengekregen. Wat een feest moet dat zijn geweest. En nu was het zover. De deadline was daar en de nieuwe ruillapjes zijn vandaag bij mij in de bus gevallen. 4 Lapjes van verschillende creatieve dames. Ieder lapje als een klein kadootje verpakt. Wat leuk! En wat een leuke lapjes!!
Het zwart-witte lapje is van Jos (kloske.nl); een leuke website boordevol tassen en gratis tassen patronen.

De schattige retrobloemetjes met stofknoopje en kant zijn van Janina (Elke Dag Zaterdag). Een lekker retro crablog met prachtige foto's, stofjes, koekjes en meer.

Het oranje lapje met snoezig kaartje en oranje knoopjes heb ik ontvangen van Barbera (creabarbera.blogspot.nl). Ooit gebruikt voor een tafeltent (zie je het oranje stofje zitten?), nu het restantje bij mij op de lapjesstapel. 
En de laatste, lekker vrolijk en ook echt een stofje waar ik blij mee ben, komt van Ankie (ankiesmaaksels.blogspot.nl)

En Marieke had zelf ook nog iets leuks erbij gedaan. Flex- en flockfolie. Ben benieuwd hoe dat uitpakt! Dames, hartelijk dank voor jullie lapjes. Ik ben er heel blij mee. Zodra ik er iets van gemaakt hebt, horen jullie van mij!!

You Might Also Like

7 reacties

 1. Leuk! Ik heb ook mijn stofjes ontvangen.
  Die oranje bloemetjes stof is erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig al die vrolijke lapjes.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke swap zeg. Hebben de lapjes al een bestemming?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke stofjes heb je ontvangen. Ik heb zelf ook een stofje van jou ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om mijn lapje bij jou terug te zien!
  Veel plezier ermee, ik ben benieuwd wat het wordt.
  Groetjes Barbera

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil jou heel erg bedanken voor dat mooie stofje :-) ik heb het lapje dat rechts op jou foto staat! En vind de print en kleuren geweldig :-) helemaal mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel plezier met mijn lapje, hoop dat je er iets leuks van kunt maken.
  Meteen je blog maar gaan volgen, zie zoveel leuks hier!

  BeantwoordenVerwijderen

CURRENTLY ON INSTAGRAM

DISCLAIMER

Copyright © 2012-2017 Stéphanie Haytink | All Original Content. All Rights Reserved. No part of this publication may be sold or used for resale, reproduced and/or made public through social media, printing, photocopying, microfilm or any other means without prior written permission of Stéphanie Haytink, Handwerkjuffie