LAPSWAP bij MaMarieke

Alweer een paar weken geleden heb ik meegedaan aan MaMarieke's Lapswap. Heel leuk... Je zoekt wat lapjes uit je eigen lappenmand bij elkaar, en maakt er een mooi pakje van. Even strijken, kaartje erbij, opsturen... en dan maar afwachten. Hieronder de lapjes die ik heb verstuurd...

Mamarieke heeft de afgelopen weken bergen van dit soort kleurige lapjes binnengekregen. Wat een feest moet dat zijn geweest. En nu was het zover. De deadline was daar en de nieuwe ruillapjes zijn vandaag bij mij in de bus gevallen. 4 Lapjes van verschillende creatieve dames. Ieder lapje als een klein kadootje verpakt. Wat leuk! En wat een leuke lapjes!!
Het zwart-witte lapje is van Jos (kloske.nl); een leuke website boordevol tassen en gratis tassen patronen.

De schattige retrobloemetjes met stofknoopje en kant zijn van Janina (Elke Dag Zaterdag). Een lekker retro crablog met prachtige foto's, stofjes, koekjes en meer.

Het oranje lapje met snoezig kaartje en oranje knoopjes heb ik ontvangen van Barbera (creabarbera.blogspot.nl). Ooit gebruikt voor een tafeltent (zie je het oranje stofje zitten?), nu het restantje bij mij op de lapjesstapel. 
En de laatste, lekker vrolijk en ook echt een stofje waar ik blij mee ben, komt van Ankie (ankiesmaaksels.blogspot.nl)

En Marieke had zelf ook nog iets leuks erbij gedaan. Flex- en flockfolie. Ben benieuwd hoe dat uitpakt! Dames, hartelijk dank voor jullie lapjes. Ik ben er heel blij mee. Zodra ik er iets van gemaakt hebt, horen jullie van mij!!